Pe muchie de cutit

scrisa de William Somerset Maugham

Pe muchie de cutit de William Somerset Maugham Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Pe muchie de cutit 18.2 lei *
Pe muchie de cutit 18.8 lei *
Pe muchie de cutit 20.01 lei *
Pe muchie de cutit 24.5 lei *
Pe muchie de cutit 30.41 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): William Somerset Maugham
Traducator (i): Ioana Vacarescu
Numar de pagini: 456 pagini
ISBN: 978-973-46-1663-3
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Larry Darrell, protagonistul romanului Pe muchie de cutit, este un tanar american in cautarea absolutului. Un personaj clasic intr-o lume moderna, care a starnit interesul unor celebri regizori si artisti de-a lungul timpului: romanul a stat la baza a nu mai putin de doua ecranizari – prima, din 1946, cu marii actori Tyrone Power, Gene Tierney si Anne Baxter, in rolurile principale, iar a doua, mai recenta, cu Bill Murray, intr-o interpretare de exceptie.

Romanul Pe muchie de cutit are in centru povestea unui personaj exceptional, ale carui rataciri in cautarea unui sens existential mai profund il poarta pe trei continente, in diferite ipostaze: ca aviator in Primului Razboi Mondial, tanar monden in America, intelectual boem, cufundat in studiu la Paris, miner intr-un mic orasel din Franta, invatacel intr-ale spiritualitatii in India. Autorul insusi se include in randul personajelor sale, ca unul dintre oamenii care l-au cunoscut direct, purtand cu el lungi discutii despre filozofie si religie, intr-atat de fascinante, incat ii dedica o carte.

„Darul unic de povestitor al lui Somerset Maugham depaseste adesea imaginatia insasi.” (The Sunday Times)

„Somerset Maugham ramane un artist pasionat al formei. Scriitura sa este atat de densa, de bine calibrata, inchegata si ingenioasa, incat captiveaza atentia cititorului de la prima pana la ultima pagina.” (Saturday Review of Literature)


Carti similare cu Pe muchie de cutit

Mascarada

Mascarada

de Alberto Moravia

mai mult
La caderea noptii

La caderea noptii

de Fernando Butazzoni

mai mult
Fapturi uluitoare

Fapturi uluitoare

de Tracy Chevalier

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!