As vrea sa ma astepte si pe mine cineva

scrisa de Anna Gavalda

As vrea sa ma astepte si pe mine cineva de Anna Gavalda Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
As vrea sa ma astepte si pe mine cineva 17.36 lei *
As vrea sa ma astepte si pe mine cineva 17.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Anna Gavalda
Numar de pagini: 232 pagini
ISBN: 973-46-0499-6
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Traducere din limba franceza de Raluca Baciu. Fiecare povestire din As vrea sa ma astepte si pe mine cineva este astfel gindita incit soarta fiecarui personaj sa se decida intr-un unic moment crucial. In Evenimentul zilei agentul comercial Jean-Pierre nu afla de consecintele catastrofale ale unui moment de neatentie decit a doua zi, din paginile ziarului Le Figaro. Personajul feminin central din Catgut isi decide singur viitorul in cele citeva secunde urmind unui incident traumatic. Iar cind strainul misterios din Mici obiceiuri de pe Saint-Germain isi verifica mesajele telefonice in timpul primei lor intilniri, eroina hotaraste sa intrerupa sec o foarte posibila si promitatoare aventura amoroasa. Fiecare povestire este unica si proaspata datorita abilitatii autoarei de a surprinde dragostea, dorinta sau singuratatea condensate tocmai in aceste momente definitorii de maxima claritate, al caror impact trezeste in cititor regretul ca lectura s-a terminat atit de repede.


Carti similare cu As vrea sa ma astepte si pe mine cineva

Matusa Julia si condeierul

Matusa Julia si...

de Mario Vargas Llosa

mai mult
Surasul jaguarului

Surasul jaguarului

de Salman Rushdie

mai mult
Vuietul muntelui

Vuietul muntelui

de Yasunari Kawabata

mai mult



Recenzii

crissis95 crissis95 pe 2017-06-13 08:06:05 Rating:

O lectura interesanta, usoara, dar care iti va da de gandit la urma. Am inteles ca autoarea scrie mai mult romane, dar aceasta este singura carte pe care o detin (a fost primita in urma unui blind).
Cartea cuprinde mai multe povesti, in care realismul este present (desi cu putin mai mult ghinion ca de obicei), unde personajele isi prezinta viata si telurile pe care de multe...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

ogogioiu
Recenzii: 0
Carti citite: 83

Livux
Recenzii: 1
Carti citite: 107

Mirabela
Recenzii: 0
Carti citite: 46