Elon Musk și misiunea construirii unui viitor fantastic

scrisa de Ashlee Vance

Elon Musk și misiunea construirii unui viitor fantastic de Ashlee Vance Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Elon Musk și misiunea construirii unui viitor fantastic 36 lei *
Elon Musk și misiunea construirii unui viitor fantastic 45 lei *
Elon Musk și misiunea construirii unui viitor fantastic 45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Ashlee Vance
Traducator (i): Diana Dorobantu
Numar de pagini: 280 pagini
ISBN: 978-606-722-335-4
Anul aparitiei: 2019
Descriere: O poveste motivațională despre unul dintre cei mai importanți inovatori din lume, acum adaptată pentru tinerii cititori.

În istorie sunt puțini oameni care ar putea să egaleze entuziasmul și viziunea lui Musk. O combinație modernă de inventatori și antreprenori celebri ca Thomas Edison, Henry Ford și Steve Jobs, Musk este omul din spatele unor companii ca SpaceX, Tesla, SolarCity și PayPal, care transformă modul în care trăim.

În această carte, Ashlee Vance prezintă informații pentru care a primit exclusivitate din partea lui Musk, a familiei și prietenilor săi. Povestea începe în Africa de Sud, cu copilăria lui Musk, și continuă în Statele Unite ale Americii, cu invențiile sale impresionante și cu companiile care au schimbat lumea. Curajul și viziunea sa l-au ajutat să revoluționeze trei industrii în același timp: industria spațială, industria automobilistică și industria energetică. Această biografie dinamică oferă o privire detaliată și plină de dinamism a poveștii sale remarcabile.

ELON MUSK ESTE CEL MAI ÎNDRĂZNEȚ OM AL VREMURILOR NOASTRE.

Rezilient, progresist și determinat să-și depășească potențialul, Elon Musk reușește să-și transpună în realitate visurile mărețe și ideile despre umanitate. Energic, cu o minte ageră, extraordinar de intuitiv tehnic, preocupat de lucrurile care contează și cu o toleranță la risc ieșită din comun, Elon face ca lucrurile din jurul lui să funcționeze în direcția pe care și-a stabilit-o. Te încurajez să citești povestea acestui antreprenor genial, pentru a descoperi și tu care sunt talentele și ideile tale mărețe și cum poți să le pui la treabă. — Silvia Bogdan, Președinte Școala de Valori

Un portret extraordinar al celui mai influent antreprenor din lume. Vance prezintă o imagine memorabilă a personalității unice a lui Musk, a determinării sale de nestăpânit și a capacității sale de a progresa în ciuda tuturor obstacolelor. — The Washington Post


Carti similare cu Elon Musk și misiunea construirii unui viitor fantastic

Kitchen confidential

Kitchen confidential

de Anthony Bourdain

mai mult
inDECIZII

inDECIZII

de Cristina Zarioiu

mai mult
Farame de memorii

Farame de memorii

de Jose Saramago

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!