Fata din Brooklyn

scrisa de Guillaume Musso

Fata din Brooklyn de Guillaume Musso Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fata din Brooklyn 27.45 lei *
Fata din Brooklyn 49.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Guillaume Musso
Numar de pagini: 432 pagini
ISBN: 978-606-783-043-9
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Guillaume Musso, „romancierul preferat al Franței” (Lefigaro.fr), prezintă un thriller irezistibil construit în jurul unui secret cumplit. Te aștepți la orice. Crezi că ți-ai imaginat totul. Dar nu te-ai gândit niciodată la ce va urma.

Scriitor faimos și tată singur, Raphaël este bântuit de îndoieli. Curând, el și Anna, o femeie superbă și ambițioasă, de care este îndrăgostit nebunește, urmează să se căsătorească. Însă de ce refuză ea să vorbească despre trecutul său? Într-un weekend pe Coasta de Azur, Raphaël o forțează să rupă tăcerea. Dar ce are Anna de mărturisit întrece orice scenariu, iar fotografia cu cele trei cadavre pe care i-o arată, recunoscându-și vinovăția, îi dă fiori. Șocat, Raphaël pleacă, însă când se întoarce, chinuit de regrete, Anna nu mai e acolo. Nu mai e nicăieri. Înnebunit, Raphaël îl roagă pe prietenul său Marc, fost polițist, să îl ajute să o găsească. Pornind într-o cursă contra cronometru, cei doi descoperă în casa Annei 400 000 de euro și două cărți de identitate false. Cine este, de fapt, Anna Becker? O anchetă complicată și periculoasă va trezi fantomele terifiante ale trecutului, scoțând la lumină o poveste cutremurătoare cu implicații la nivel înalt, care începe cu mulți ani în urmă pe străzile rău famate și fascinante ale New Yorkului.

„Insuportabil suspans! Aveți grijă, odată ce deschideți cartea, n-o veți mai lăsa din mână până nu veți afla cine este cu adevărat această fată din Brooklyn. Se anunță multe nopți albe.“ - Metronews

„Un roman cu un ritm amețitor. Musso tulbură și fascinează din nou.“ - Le Parisien

Romanele lui Guillaume Musso au fost traduse în peste 30 de țări și s-au vândut în peste 5 milioane de exemplare. Descoperă și celelalte cărți ale lui!


Carti similare cu Fata din Brooklyn

Tot ce i-am promis tatălui meu

Tot ce i-am promis...

de Ioana Maria Stăncescu

mai mult
Fiecare femeie este un roman

Fiecare femeie este un...

de Alexandre Jardin

mai mult



Recenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2017-06-16 09:26:12 Rating:

Mai mult decât faptul că-mi place extrem de mult cum îmbină și răsucește situațiile, Musso mă și incită să citesc pentru simplul motiv de-a afla ce ași mai are în mânecă. Înainte de a începe să citesc “Fata din Brooklyn” m-am surprins întrebându-mă dacă de data asta voi reuși să-mi dau seama încotro se îndreaptă firul narativ. N-am reușit nici de data aceasta, căci Musso...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135

Camichu
Recenzii: 0
Carti citite: 27