Cum să îmbătranești frumos

scrisa de Anne Karpf

Cum să îmbătranești frumos de Anne Karpf Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cum să îmbătranești frumos 17.99 lei *
Cum să îmbătranești frumos 23.98 lei *
Cum să îmbătranești frumos 23.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Vellant
Autor (i): Anne Karpf
Numar de pagini: 164 pagini
ISBN: 9786068642116
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Una dintre cele mai pregnante temeri ale societăţii contemporane este îmbătrânirea. Înaintarea în vârstă este privită tot mai mult ca o problemă, ceva ce trebuie evitat activ în speranţa că, poate într-un viitor apropiat, medicina modernă îi va găsi un antidot.
Anne Karpf ne îndeamnă să schimbăm perspectiva. Studiind felul în care noţiunea noastră asupra îmbătrânirii este determinată istoric şi definită cultural, apelează la studii de caz pentru a sugera că procesul de îmbătrânire este un process activ de explorare şi dezvoltare emoţională. Astfel, dacă am privi înaintarea în vârstă ca pe o parte inevitabilă a condiţiei umane, am descoperi că marea provocare a îmbătrânirii este pur şi simplu provocarea de a trăi.


Carti similare cu Cum să îmbătranești frumos




Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!