Blândețea nopții

scrisa de Francis Scott Fitzgerald

Blândețea nopții de Francis Scott Fitzgerald Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Blândețea nopții 21.8 lei *
Blândețea nopții 35.32 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Francis Scott Fitzgerald
Traducator (i): Mihaela Ghita
Numar de pagini: 424 pagini
ISBN: 978-973-46-6229-6
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Romanul Blândețea nopții a fost ecranizat în 1985, cu Peter Strauss și Mary Steenburgen în rolurile principale, în regia lui Robert Knights.

Dick Diver, un psihiatru cu perspective strălucite, se îndrăgostește de Nicole, tânăra pacientă pe care o tratează la o clinică din apropiere de Zürich și cu care, uitând de carieră, se căsătorește. Averea lui Nicole îi ajută să ducă o viață confortabilă pe Riviera franceză, înconjurați de un cerc select de muzicieni, actori și scriitori, dând petreceri elegante sau colindănd restaurantele și marile magazine de moda. Când în scenă își face apariția și Rosemary, o tânără actriță îndrăgostită de Dick, dar și prietenă cu Nicole, viața tumultuoasă a cuplului Diver capătă nuanțe nebănuite.


Carti similare cu Blândețea nopții

Cuore

Cuore

de Edmondo De Amicis

mai mult
Schite

Schite

de Virginia Woolf

mai mult
Recreatia mare

Recreatia mare

de Mircea Santimbreanu

mai multRecenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2017-03-10 07:44:57 Rating:

Nu se aplică în toate cazurile, însă de cele mai multe ori trebuie să plătim un preț în schimbul a ceea ce ne aduce satisfacție, trebuie să facem anumite compromisuri. Trist e că uneori acea satisfacție se poate întoarce în cele din urmă împotriva noastră. De ce? Pentru că am ales greșit. Pentru că am pariat pe ce nu trebuia. Cam asta, zic eu, e și povestea lui Dick Diver.

Medic cu...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135