Ultimul ritual

scrisa de Yrsa Sigurdardottir

Ultimul ritual de Yrsa Sigurdardottir Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ultimul ritual 5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Yrsa Sigurdardottir
Numar de pagini: 400 pagini
ISBN: 978-973-50-1560-2
Anul aparitiei: 2007
Descriere: La cateva zile dupa ce fiul ei a fost ucis la Reykjavik, Amelia Guntlieb primeste o scrisoare in Germania. Criptica si macabra. Scrisa cu sangele baiatului. In Islanda, politistii sunt socati. Pe cadavru a fost gravata o runa magica. Nimeni nu o poate descifra. Nemultumita de mersul anchetei, Amelia apeleaza la Dora, o avocata islandeza, care face echipa cu Matthias, un fost politist german. Cei doi incep o investigatie paralela care se transforma curand intr-o calatorie unica. O calatorie in spatiu si timp. O calatorie in cea mai salbatica zona a Islandei si intr-o epoca dominata de ritualuri stranii. Ultimul este pe cale sa se incheie dupa cateva secole.

Un roman al misterelor care au supravietuit pana azi ascunse in ceturile Nordului, Ultimul ritual a fost caracterizat foarte plastic de catre o editoare britanica: "Hannibal Lecter se intalneste cu Blair Witch in timp ce Bjork canta in fundal".


Carti similare cu Ultimul ritual

O mică favoare

O mică favoare

de Darcey Bell

mai mult
Cosmarul

Cosmarul

de John Saul

mai mult
Unealta raului

Unealta raului

de John Trenhaile

mai mult



Recenzii

andreeatoma andreeatoma pe 2013-02-21 14:29:15 Rating:

Din cand in cand, pentru a da un ragaz mintii si putina relaxare, mai pun mana pe cate o carte in care valoarea literara nu este pe primul plan. Vechea mea pasiune- suspansul, isi cere drepturile. Si, pentru ca am devenit o consumatoare de thrillere nordice, din cand in cand ma delectez cu cate unul. Astfel este si cartea de fata a autoarei Yrsa Sigurdardottir, despre care as putea spune ca...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Valy
Recenzii: 0
Carti citite: 3

andreeatoma
Recenzii: 56
Carti citite: 140

melless
Recenzii: 0
Carti citite: 109