Despre lucrurile simple

scrisa de Mihaela Radulescu

Despre lucrurile simple de Mihaela Radulescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Mihaela Radulescu
Numar de pagini: 192 pagini
ISBN: 978-973-46-0667-2
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Volumul de debut al bine cunoscutei vedete de televiziune Mihaela Radulescu contine articole publicate majoritar in revista „Elle”, dar si texte inedite in care vedeta abordeaza o gama larga de aspecte sociale, oferind sfaturi si pareri personale, pe baza proprie-i experiente de viata. „Vad aceasta carte ca pe un autoportret al Mihaelei, scris cu sinceritate si extrem de asumat - pentru ca Mihaela nu numai ca are opinii, dar le si expune fara nici o teama, fara pic de menajamente, nici fata de ea si nici fata de subiectii sau faptele despre care scrie. Te invita in lumea ei, care, controversata sau nu, este una aparte, fascinanta, la care privesti cu rasuflarea taiata pentru ca nu stii niciodata ce va fi... next.” Roxana Voloseniuc (redactor-sef al revistei „Elle”)
Toate drepturile de autor obtinute din vinzarea acestei carti sint donate organizatiei caritabile United Way Romania.


Carti similare cu Despre lucrurile simple

De ce vedem filme. et in arcadia cinema

De ce vedem filme. et...

de Alex. Leo Serban

mai mult
Antropomorfina

Antropomorfina

de Calin-andrei Mihailescu

mai mult
Don juan. eseuri despre originea legendei

Don juan. eseuri...

de Gregorio Maranon

mai mult



Recenzii

Laura Laura pe 2010-10-21 21:18:28 Rating:

"Despre lucruri simple" este o carte scrisa de o femeie simpla, dar puternica! Este daca vrei, cartea in care oricare femeie se poate regasi. In paginile cartii descoperi o alta Mihaela Radulescu, una total diferita de femeia care apare pe sticla. In carte se descrie intr-un mod simplu, atat de firesc… Nu am considerat niciodata cartea ca fiind una “cheie”. Nici nu cred ca Mihaela...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289

Lavibas
Recenzii: 0
Carti citite: 61

Laura
Recenzii: 42
Carti citite: 147