Dosarul Graffiti

scrisa de Ana Rotea

Dosarul Graffiti de Ana Rotea Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Arthur
Autor (i): Ana Rotea
Numar de pagini: 232 pagini
ISBN: 978-606-788-284-1
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Ilustrația copertei de Bilyana Velikova

La școala unde învață Detectivii Aerieni – mă rog, mai puțin Scupidu, care e prea mic să meargă la școală, și Șerloc, care e un beagle –, cineva a făcut un graffiti pe tot peretele special de lângă cancelarie. Directorul e furios și vrea să afle cine este vinovatul, așa că-i lasă pe cei mai băgăcioși detectivi din oraș să se ocupe de caz.

Așa cum ne-au obișnuit, Marlău, Gesicaflecer, Bolumbo, Scupidu și Șerloc pornesc o anchetă contracronometru, se luptă să smulgă mărturii de la suspecți și să pună cap la cap probele adunate. Dar ceasul ticăie, iar peretele urmează să fie văruit. Pe măsură ce cazul avansează, Detectivii Aerieni fac niște descoperiri care îi lasă mască.


Carti similare cu Dosarul Graffiti

Findus la pescuit

Findus la pescuit

de Sven Nordqvist

mai mult
Cei doi teribili

Cei doi teribili

de Jory John, Mac Barnett

mai mult
Percy Jackson și Olimpienii (vol 3). Blestemul Titanului

Percy Jackson și...

de Rick Riordan

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!