Furia ingerilor

scrisa de Sidney Sheldon

Furia ingerilor de Sidney Sheldon Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Furia ingerilor 7.32 lei *
Furia ingerilor 8.97 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Orizonturi
Autor (i): Sidney Sheldon
Traducator (i): Vlad Marian
Numar de pagini: 456 pagini
ISBN: 978-973-736-168-4
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Furia ingerilor cel mai bun roman de suspans psihologic al scriitorului Sidney Sheldon, prezentat pe marile si micile ecrane, s-a bucurat de un enorm succes in Romania.

Subiectul socheaza si capteaza in acelasi timp, penduland intre lumea periculoasa si impresionanta a crimei organizate si flash-ul salilor de judecata, unde procurori ambitiosi isi incep ascensiunea catre puterea politica. Iata o carte care, cu siguranta, il va determina pe cititor sa-i urmareasca actiunea cu sufletul la gura, pana la ultima pagina.


Carti similare cu Furia ingerilor

Intoarcerea

Intoarcerea

de Gyorffi Kalman

mai mult



Recenzii

crissis95 crissis95 pe 2017-02-02 08:31:34 Rating:

Recomandata de mama, stiind ca nu imi plac povestiile siropoase cu finalul “roz si pufos”, dar tot doream sa incerc genul acesta de poveste;
Jenifer Parker isi incepe cariera de avocat cu piciorul stang, fiind implicata intr-un scandal cu mafia, fara a fi macar constienta de acest lucru… dar incet, incet a reusit sa isi contruiasca drumul spre o cariera de success. Faima lui Jenifer a...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

crissis95
Recenzii: 59
Carti citite: 63