Grace

scrisa de Thilo Wydra

Grace de Thilo Wydra Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Grace 26.4 lei *
Grace 27.28 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Thilo Wydra
Numar de pagini: 442 pagini
ISBN: 978-606-609-965-3
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Acum mai bine de trei decenii, în 1982, murea prinţesa Grace de Monaco într-un accident care a stârnit multe controverse şi este şi astăzi comentat. Fusese o actriţă iubită care a trăit o viaţă ca în filme, a câştigat un premiu Oscar, a jucat în trei filme regizate de Hitchcock, devenind actriţa lui preferată pentru a se căsători apoi cu un prinţ şi a-şi dedica a doua jumătate a vieţii actelor de caritate şi micului ei principat. O viaţă "de film" în care evenimentele fericite şi cele tragice au avut un impact emoţional mondial, stabilind recorduri de audienţă mediatică. Deopotrivă o viaţă care, chiar dacă în lumina reflectoarelor, a avut totuşi umbrele ei. Thilo Wydra ne propune o biografie care ne reaminteşte că, dincolo de rafinamentul vieţii princiare, Grace Kelly a fost o actriţă cu o bogată viaţă sentimentală, un om fragil, dar extrem de dedicat şi hotărât. Pentru a scrie această carte, cercetătorul german a scos la iveală documente îngropate în arhivele familiei Kelly, dar şi în cele ale palatului princiar din Monaco, a luat legătura cu protagoniştii încă în viaţă ai poveştii, a străbătut traseele filmice şi biografice, deseori întrepătrunse, ale prinţesei Gracia.


Carti similare cu Grace

Femei celebre pe divan

Femei celebre pe divan

de Catherine Siguret

mai mult
Grace

Grace

de Thilo Wydra

mai mult



Recenzii

Oana (ReteteTV.ro) Oana (ReteteTV.ro) pe 2016-09-11 19:51:40 Rating:

M-am bucurat sa citesc o carte despre biografia unei celebritati despre care nu stiam totusi prea multe. De la nimic la aflarea rolurilor in care a jucat au insemnat vreo 500 de pagini ale cartii tiparite de editura Rao.
Inteleg ca vorbim despre o biografie autorizată de actualul rege al principatului Monaco, respectiv de catre Albert al II-lea de Monaco, fiul lui Grace Kelly...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Oana (ReteteTV.ro)
Recenzii: 19
Carti citite: 69