Uluitorul Broccoli Boy

scrisa de Frank Cottrell Boyce

Uluitorul Broccoli Boy de Frank Cottrell Boyce Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Uluitorul Broccoli Boy 21.52 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Corint Junior
Autor (i): Frank Cottrell Boyce
Traducator (i): Gabriel Stoian
Numar de pagini: 400 pagini
ISBN: 9789731286273
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Lui Rory Rooney îi place să fie pregătit… pentru orice eventualitate. Doar cartea lui preferată este ghidul de supraviețuire în condiții vitrege Nu te teme, nu te teme, pregătit nu ai probleme.
Dar Rory nu era deloc pregătit pentru acea zi ciudată în care s-a înverzit inexplicabil. Închis în rezerva unui spital, departe de casă, Rory este la fel de confuz în legătură cu așa-zisa lui boală ca și medicii. Dacă de vină nu sunt nici genele, nici virusurile, nici vreun fel de mâncare? Poate faptul că te-ai înverzit ca un broccoli înseamnă că te-ai transformat într-un supererou. Și dacă nu ești singurul în această situație?
Rory abia așteaptă să treacă de codurile de securitate ale spitalului și să descopere în ce constau superputerile lui de Broccoli Boy…

„Pot să spun cu mâna pe inimă că Frank este unul dintre cei mai amuzanți și minunați scriitori de pe planetă.“ (Anthony Horowitz, The Guardian)
„Frank Cottrell Boyce are geniu comic – împrumutând din magia lui Roald Dahl, dar cu ceva mai mult suflet!“ (Sunday Telegraph)


Carti similare cu Uluitorul Broccoli Boy

Povesti colorate din Tara Curcubeilor

Povesti colorate din...

de Amedeia Neamtu

mai mult
Cartea bunătății

Cartea bunătății

de Cristina Andone

mai mult
Bufnita

Bufnita

de Carl Hiaasen

mai mult



Recenzii

Patricia Lidia Patricia Lidia pe 2016-03-18 11:15:05 Rating:

Uluitorul Broccoli Boy este o carte care mi-a dat de furcă. Am parcurs cu greu primele 50 de pagini, după care nu am mai putut lăsa cartea din mână până nu am terminat-o într-o singură seară (noroc că era weekend!). Cartea se adresează copiilor de clase primare în primul rând, dar poate face deliciul lecturii la orice vârstă.

Rory Rooney este un băiat firav, hărțuit...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Patricia Lidia
Recenzii: 37
Carti citite: 57