Doctorul

scrisa de Noah Gordon

Doctorul de Noah Gordon Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Vivaldi
Autor (i): Noah Gordon
Numar de pagini: 752 pagini
ISBN: 978-973-150-085-0
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Este o drama tulburatoare a unui vindecator inzestrat, un om pe care pasiunea de a invinge boala si moartea il poarta dintr-o Anglie saxona brutala si ignoranta catre Ispahan, la scoala celui mai mare doctor al timpului, cunoscut in Europa sub numele de Avicenna.

Bob ramane orfan de ambii parinti si este luat de un asa numit chirurg ambulant, care il va invata arta de a trata bolile. Dorinta de a ajuta in permanenta oamenii il va face sa isi depaseasca profesorul. Setea lui de cunoastere il trimite intr-o calatorie in Persia, unde va studia la universitatea condusa de renumitul medic Ibn Sina Avicenna.


Carti similare cu Doctorul

Unisex

Unisex

de Amelie Nothomb

mai mult
Dupa-amiaza albastra

Dupa-amiaza albastra

de William Boyd

mai mult
Vremea eroului

Vremea eroului

de Vasil Popov

mai mult



Recenzii

lindemona lindemona pe 2015-03-04 12:10:31 Rating:

Pur si simplu ador cartea asta.
Am auzit de la fosta mea diriginta despre Gordon Noah si despre aceasta carte. Mi-a povestit despre ea cu mare drag si am zis ca trebuie sa o citesc. Sau cel putin sa incerc.
Am mers la biblioteca, am ajuns acasa si pur si simplu m-am lipit de ea. Desi are peste 700 de pagini, este o carte de care nu te poti desparti si sigur o citesti in doar...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

lindemona
Recenzii: 2
Carti citite: 32