Fulger in plina vara

scrisa de P. G. Wodehouse

Fulger in plina vara de P. G. Wodehouse Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fulger in plina vara 6 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): P. G. Wodehouse
Traducator (i): Veronica Focseneanu
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 973-681-391-6
Anul aparitiei: 2003
Descriere: Castelul Blandings se scalda intr o lumina dulce, dar pentru unii dintre locuitori sai deja se intrevad norii negri de furtuna. Indragostit de Sue Brown, Ronnie trebuie sa si convinga unchiul, Lordul Emsworth, sa ii cedeze o parte maricica din avere, inainte de nunta. Intre timp, scorpia de Lady Constance Kreeble incearca din toate puterile sa isi convinga fratele sa nu publice memoriile despre tineretea sa aventuroasa, provocand astfel scandal in lumea aristocratica. Intre ei se tese o poveste a intrigilor si a tradarii, pigmentata de mici picanterii, precum furtul senzational al unui porc „laureat cu medalie”, un copoi viclean si afaceri amoroase ba rupte, ba reluate mai puternic.


Carti similare cu Fulger in plina vara

Matusa Julia si condeierul

Matusa Julia si...

de Mario Vargas Llosa

mai mult
Cel care ma asteapta

Cel care ma asteapta

de Parinoush Saniee

mai mult



Recenzii

Adelydda Adelydda pe 2014-05-10 16:36:13 Rating:

Este o carte genială pe care am citit-o cu foarte multă plăcere. Mulţi probabil nu au auzit de P. G. Wodehouse, însă acesta este un scriitor foarte bun care a scris cărţi geniale. Autorul este de fapt un scriitor umorist fără pereche, după părerea mea, în literatura clasică engleză. Fulger în plină vară a fost publicată prima dată în 1929 şi face parte din Blandings Castle saga, o colecţie...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!