Mic dictionar pentru indragostiti

scrisa de Xiaolu Guo

Mic dictionar pentru indragostiti de Xiaolu Guo Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mic dictionar pentru indragostiti 30.79 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Xiaolu Guo
Traducator (i): Emanuela Soimaru
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 9789731038773
Anul aparitiei: 2009
Descriere: O chinezoaica aterizeaza in Londra. Un englez "aterizeaza" in viata. Un dictionar complet al tuturor nabadailor si neintelegerilor posibile intre doi indragostiti. Sau o comedie romantica. Eroina noastra e o tanara chinezoica trimisa de parinti la studii in Londra. Adica in lumea civilizata! Dar cum englezii nu pot sa-i pronunte nici macar numele (ca de inteles si acceptat nici nu poate fi vorba), ea si-l schimba, se va numi Z. Viata in capitala Angliei e plina de necazuri si surprize. Una dintre ele e intalnirea cu un barbat. Din momentul in care ii zambeste, ea descopera o lume cu totul noua, o lume foarte ciudata, plina de sex si libertate. Cum in lumea occidentala dragostea e vazuta altfel decat in China, chiar daca ai invata toate cuvintele englezesti care desemneaza acest maret sentiment, tot nu ai vreo sansa sa-l intelegi pe barbatul pe care-l iubesti.


Carti similare cu Mic dictionar pentru indragostiti

Un strop de pornografie maghiara

Un strop de...

de Peter Esterhazy

mai mult
Bărbații vin de pe Marte, femeile de la coafor

Bărbații vin de pe...

de Simona Tache, Mihai Radu

mai mult
Barankin, fii om!

Barankin, fii om!

de V. Medvedev

mai mult



Recenzii

MissValery MissValery pe 2013-04-02 23:57:05 Rating:

Pana la urma, dragostea este un limbaj universal sau indragostitii au un limbaj propriu, greu de inteles (daca nu imposibil) pentru cei dinafara? Autoarea Xiaolu Guo merge pe cea de-a doua varianta, propunandu-ne un Mic dictionar pentru indragostiti, menit sa explice pe intelesul tuturor cativa termeni de baza in orice relatie, printre care si "intimitate",...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

MissValery
Recenzii: 91
Carti citite: 157