Scarabeul in musuroi

scrisa de Arkadi Strugatki, Boris Strugatki

Scarabeul in musuroi de Arkadi Strugatki, Boris Strugatki Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Scarabeul in musuroi 16.1 lei *
Scarabeul in musuroi 17.94 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Paralela 45
Autor (i): Arkadi Strugatki, Boris Strugatki
Traducator (i): Valerian Stoicescu
Numar de pagini: 224 pagini
ISBN: 978-973-47-0630-3
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Romanul SF al fratilor Strugatki este o meditatie asupra conditiei umane la confiniile ei, la posibila intersectie cu non-umanul; este viziunea lor despre posibilul contact cu o supercivilizatie: Pelerinii. Despre acestia, Boris Strugatki declara intr-un interviu din septembrie 1992: „Pelerinii au fost intotdeauna pentru noi un simbol al viitorului indepartat. Cred cu toata convingerea ca drumurile noastre nu se pot intersecta. Pelerinii au o supermagistrala asfaltata si betonata, iar noi - caile furnicilor prin iarba”.
Secretul identitatii lui Lev Albakin este intrebarea care persista in mintea cititorului tarziu dupa ce a inchis cartea: este doar un om sau este „neomul” programat de Pelerinii cosmici? Numai ca „Nu stim ce vor ei. Nu stim ce pot ei si niciodata nu vom afla. Singura speranta este ca noi, in agitatiile noastre convulsive, dezordonate, sa facem mereu niste pasi pe care ei nu i-au prevazut. Doar nu au putut sa prevada totul. Asta nu poate nimeni”.


Carti similare cu Scarabeul in musuroi

Atuurile mortii

Atuurile mortii

de Roger Zelazny

mai mult
Razboiul uriasilor

Razboiul uriasilor

de Stephen Donaldson

mai mult
Intoarcerea regelui (vol.3 al trilogiei stapanul inelelor)

Intoarcerea regelui...

de J.R.R. Tolkien

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!