Imi ies din minti

scrisa de Stelian Turlea

Imi ies din minti de Stelian Turlea Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Tritonic
Autor (i): Stelian Turlea
Numar de pagini: 144 pagini
ISBN: 978-606-8320-15-1
Anul aparitiei: 2011
Descriere: "Romania - locul patru in Europa la consumul de etnobotanice, cu zeci de morti anual, cu mii de internati si un milion de dependenti. Iata premisele unui nou roman de Stelian Turlea, pe care il poti citi si ca pe un document fascinant despre lumea noastra.

De aceasta data autorul urmareste soarta unor adolescenti in deriva, interesati de haine de firma, de alcool si de sex, dar, mai ales, de petreceri cu muzica galagioasa unde consuma droguri. Parinti disperati, ziaristi, politisti incearca sa puna capat flagelului. Fara izbanda. Reteaua traficantilor este mai puternica.

Stelian Turlea a scris o naratiune cu un ritm precipitat, ca si cum ar fi asternut-o dintr-o suflare. Cuvintele se insiruie in fraza scurte, nervoase, exprimand violenta, oroare, manie. Cititorul nu este menajat nicio clipa si "isi iese si el din minti" la lectura, infiorat de faptele relatate."
George Arion


Carti similare cu Imi ies din minti

Cine l-a ucis pe Roger Ackroyd?

Cine l-a ucis pe Roger...

de Agatha Christie

mai mult
Înghețat

Înghețat

de Bernard Minier

mai mult
Maigret la new york

Maigret la new york

de Georges Simenon

mai mult



Recenzii

andres andres pe 2011-12-11 15:54:28 Rating:

E noapte. Luminile orasului stralucesc pe strazile pustii. Oameni zgribuliti de frig se grabesc spre case. Ii privesc din masina, ii privesc aiurea. Ochii imi fug de la unul la altul si niciunul nu ma atrage mai mult decat celalalt. Toti sunt la fel. Opresc la semafor. In dreapta, langa un magazin non-stop, imi atrage atentia ceva. Se deschide o ferestruica mica din tabla si un nene intinde...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Andreea Elena
Recenzii: 0
Carti citite: 1

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289

Marian
Recenzii: 0
Carti citite: 1