Muzeul operelor disparute

scrisa de Simon Houpt

Muzeul operelor disparute de Simon Houpt Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Muzeul operelor disparute 48.93 lei *
Muzeul operelor disparute 66.41 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Vellant
Autor (i): Simon Houpt
Traducator (i): Ioana Novac
Numar de pagini: 192 pagini
ISBN: 978-973-1984-37-7
Descriere: Fascinanta poveste a furtului de arta din epoca moderna se transforma in cartea lui Simon Houpt intr-o investigatie de detectiv. Ceea ce a inceput ca luare de prazi de razboi sub forma tezaurelor artistice de catre armatele invadatoare a explodat intr-o sofisticata operatiune internationala. Insa marile furturi de opere de arta constituie doar o parte din aceasta fascinanta poveste. Houpt ii aduce pe cititori in culisele Scotland Yard, FBI si Interpol, in timp ce echipele de recuperare a lucrarilor de arta pun la cale operatiuni de supraveghere si sub acoperire. El isi conduce cititorii intr-o lume subterana a spalarii de bani, a drogurilor, a traficului ilicit de arme si a terorismului – in care mizele ambelor parti sunt extrem de mari.

Si miza pentru iubitorii de arta este la fel de mare. Probabil ca multe dintre capodoperele furate nu vor fi recuperate in viitorul apropiat. Unele poate ca nu vor mai fi vazute niciodata de catre public. Muzeul operelor disparute ofera o perspectiva extraordinara asupra acestori comori pierdute.


Carti similare cu Muzeul operelor disparute

Personalitati ale muzicii romanesti

Personalitati ale...

de Vasile Vasile

mai mult
4 decenii, 3 ani si 2 luni cu filmul romanesc

4 decenii, 3 ani si 2...

de Alex. Leo Serban

mai mult
Postere romania - panorama cetatii

Postere romania -...

de Mihai Moiceanu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!