Preludiu - arta seductiei

scrisa de Avram Cosmin

Preludiu - arta seductiei de Avram Cosmin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Autor (i): Avram Cosmin
Numar de pagini: 230 pagini
ISBN: 978-973-0-09837-2
Anul aparitiei: 2011
Descriere: „Trebuie sa ai aceasta carte! Este modul cel mai simplu de a afla de ci si cum trebuie sa construiesti un caracter puternic cu ajutorul caruia sa obtii ceea ce-ti propui, sa ai succes in viata si sa ajungi Dragostea Adevarata.”


Preludiu – Arta Seductiei a fost scrisa plecand de la ideea pe de o parte ca ai nevoie sa construiesti un caracter cu ajutorul caruia sa-ti guvernezi viata si astfel sa atragi de la sine succesul si fericirea iar pe de alta parte ca trebuie sa intelegi ca Dragostea Adevarata nu este un ceva material pe care il poti atinge sau avea ci o stare pe care vei tinde sa o ajungi prin felul in care iti vei guverna viata si de care vei fi tot mai aproape de fiecare data atunci cand vei alege sa faci bine.

Nu-ti spun cum sa traiesti, cum sa-ti organizezi viata sau sa faci precum am facut eu; cu siguranta realitatea ta nu este identica cu a mea. Doar tu poti alege daca vei fi o persoana fericita sau nu.

Numai tu poti hotari cum va fi viitorul tau, daca vei fi persoana care va spune ca nu se poate fara a fi incercat macar sau daca vei gasi in fiecare obstacol o noua oportunitate.

Nu-i mai lasa pe ceilalti sa-ti spuna cum sa traiesti si nu mai crede ca tot raul ti se intampla doar tie. Da-ti ocazia sa afli importanta secventei cu care va trebui sa faci totul pentru a ajunge in acel moment cheie in care ai sa poti schimba in mai bine toata viata ta. - Succes!


Carti similare cu Preludiu - arta seductiei

Prezență

Prezență

de Amy Cuddy

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!