Vol. VI: Harry Potter si Printul Semipur

scrisa de J. K. Rowling

Vol. VI: Harry Potter si Printul Semipur de J. K. Rowling Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Egmont
Autor (i): J. K. Rowling
Numar de pagini: 584 pagini
ISBN: 9789735836016
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Vara este in toi, dar o ceata neobisnuita pentru acest anotimp bate in ferestre. Harry este in camera sa, asteptand ca pe ace vizita domnului profesor Dumbledore in persoana. Una dintre ultimele ocazii in care l-a vazut pe director a fost cand acesta purta un duel aprig cu Lordul Cap-de-Mort, iar lui Harry nu-i vine sa creada ca domnul profesor Dumbledore chiar isi va face aparitia tocmai in casa familiei Dursley.

De ce... il viziteaza acum? Ce este atat de important, incat nu poate astepta pana cand Harry se va intoarce la Hogwarts peste cateva saptamani?

J.K. Rowling proiecteaza cele mai recente aventuri ale lui Harry Potter din timpul celui de-al saselea an al lui la Hogwarts, cu o maiestrie desavarsita si intr-un mod care iti ia rasuflarea.


Carti similare cu Vol. VI: Harry Potter si Printul Semipur

Ariciul confuz

Ariciul confuz

de Dick King Smith

mai mult
Legende istorice si basme

Legende istorice si basme

de Dimitrie Bolintineanu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Vero234
Recenzii: 6
Carti citite: 88

Ioana
Recenzii: 0
Carti citite: 141

motianda
Recenzii: 0
Carti citite: 66