Vol. V: Harry Potter si Ordinul Phoenix

scrisa de J. K. Rowling

Vol. V: Harry Potter si Ordinul Phoenix de J. K. Rowling Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Egmont
Autor (i): J. K. Rowling
Numar de pagini: 870 pagini
ISBN: 9789735838157
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Harry Potter si Ordinul Phoenix este un alt volum din extraordinara serie Harry Potter a scriitoarei britanice J.K. Rowling: acaparator, electrizant, plin de suspans, secrete si – binenteles! – magie.

Harry Potter trebuie sa inceapa cel de-al cincilea an de studiu la Hogwarts. Este disperat sa se intoarca la scoala si sa afle de ce Ron si Hermione au fost atat de secretosi toata vara. Oricum, ceea ce va descoperi in acest nou an la Hogwarts ii va intoarce viata cu susul in jos...

Ministerul Magiei isi schimba politica fata de Scoala de Magie, Farmece si Vrajitori: Dumbledor este demis si despotica profesoara Umbridge este numita Mare Inchizitor. Viata lui Harry devine un cosmar: noaptea este bantuit de vise stranii, unii colegi il privesc ca pe o insecta ce trebuie strivita si prietenia lui cu Ron si Hermione pare uneori ca nu este suficienta pentru a-l face sa se simta puternic.

Cine este in spatele campaniei impotriva lui? Care este motivul viselor lui? Ce pericole planeaza asupra scolii? Cartea este plina de mistere si intreaga actiune este construita in jurul dorintei lui Cap-de-Mort de a obtine un obiect in care se afla scrisa soarta lui.


Carti similare cu Vol. V: Harry Potter si Ordinul Phoenix

Aventurile căpitanului Ronț

Aventurile căpitanului...

de Vlad Stoiculescu

mai mult
Cartea junglei

Cartea junglei

de Rudyard Kipling

mai mult
Vrei să îți spun un secret despre mami?

Vrei să îți spun un...

de Ioana Chicet-Macoveiciuc

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

motianda
Recenzii: 0
Carti citite: 66

Vero234
Recenzii: 6
Carti citite: 88

Azucena
Recenzii: 0
Carti citite: 38