Psihoterapie & consiliere gestalt

scrisa de Phil Joyce, Charlotte Sills

Psihoterapie & consiliere gestalt de Phil Joyce, Charlotte Sills Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Psihoterapie & consiliere gestalt 27.63 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Herald
Autor (i): Phil Joyce, Charlotte Sills
Traducator (i): Brandusa Popa
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-973-111-149-0
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Psihoterapie & Consiliere Gestalt este o introducere practica la aplicarea abordarii Gestalt in fiecare etapa a procesului terapeutic. Integrand teoria si practica Gestalt din ultimii cincisprezece ani, cartea analizeaza toate stadiile unei calatorii terapeutice, de la prima intalnire si construirea relatiei, trecand prin desfasurarea procesului, pana la incheierea terapiei.

In viziunea autorilor, psihoterapia si consilierea Gestalt sunt, in primul rand, intemeiate pe o filosofie holista asupra vietii si practicii si, doar in mod secundar, implica anumite tehnici si abilitati. Se accentueaza faptul ca a crea un anume tip de contact, in cadrul unei relatii, reprezinta inima si sufletul metodei Gestalt si, prin urmare, cea mai importanta "abilitate" de posedat. In plus, autorii examineaza dimensiunea spirituala si culturala a consilierii Gestalt.


Carti similare cu Psihoterapie & consiliere gestalt

Viata si semn

Viata si semn

de Vasile Andru

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!