Pretul vietii

scrisa de Nadine Gordimer

Pretul vietii de Nadine Gordimer Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Pretul vietii 15.32 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Nadine Gordimer
Numar de pagini: 216 pagini
ISBN: 978-973-724-135-1
Descriere: Cel mai nou roman al Nadinei Gordimer, Pretul vietii, a fost scris la scurta vreme dupa disparitia sotului ei, Reinhold Cassirer si poarta amprenta unor experiente personale dar continua, totodata, pasiunea scriitoarei pentru explorarea prezentei politicului in viata de zi cu zi.

Protagonistul, Paul Bannerman, este un ecologist sud-african, care incearca sa impiedice construirea unui reactor nuclear, dar ironia sortii face ca, la un moment dat, dupa ce i se confirma diagnosticul de cancer tiroidian, viata lui sa depinda tocmai de tratamentul care-l face radioactiv si periculos pentru cei din jur, zdruncinandu-i astfel convingerea ca detinea controlul asupra traiectoriei propriei vieti, in care punctele de referinta erau vocatia si casnicia. Aflat in carantina la parintii lui, omul de afaceri Adrian si avocata de succes Lyndsay, Paul se confrunta cu contradictia dintre activitatea sa de ecologist si cea a sotiei sale, director al unei agentii de publicitate. La randul lor, parintii sai isi reanalizeaza vietile, dand curs celor mai intime dorinte, de mult ingropate in tavalugul cotidianului.

Un roman marca Nadine Gordimer, despre compromisul intre cursul existentei si convingerile politice.


Carti similare cu Pretul vietii

Douasprezece povestiri calatoare

Douasprezece povestiri...

de Gabriel Garcia Marquez

mai mult
Casa verde

Casa verde

de Mario Vargas Llosa

mai mult
Sticletele

Sticletele

de Donna Tartt

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!