K. arta iubirii

scrisa de Hong Ying

K. arta iubirii de Hong Ying Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
K. arta iubirii 19.71 lei *
K. arta iubirii 27 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Hong Ying
Traducator (i): Maria Berza
Numar de pagini: 224 pagini
ISBN: 978-973-689-343-8
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Publicat in peste douazeci si cinci de tari, incununat in Italia, in 2005, cu prestigiosul Premio Roma, aflat pentru mai multe saptamani in fruntea listelor de vanzari din Germania si Marea Britanie, K. Arta iubirii porneste de la o poveste adevarata, reinventata cu o extraordinara intensitate.

In China anilor treizeci, Julian Bell, nepotul Virginiei Woolf si rasfatatul Grupului Bloomsbury, o intalneste pe misterioasa scriitoare Lin Cheng, considerata o Katherine Mansfield a Orientului. In timp ce armata japoneza face raiduri sangeroase intr-o tara slabita de razboiul civil, Julian incearca sa patrunda tainele culturii chineze, sperand ca aceasta experienta sa-i aduca si cunoasterea de sine. Lin il initiaza in vechea Arta daoista a iubirii, prin care senzualitatea devine treapta in evolutia spirituala. Ciocnirile intre civilizatii, intre yin si yang, intre traditie si modernitate creeaza un camp de tensiune in care povestea lor de dragoste rezista tocmai prin fragilitate. Julian simte insa chemarea revolutiei, visandu-se un om de actiune, pe cand Lin contempla gandul sinuciderii, ca evadare dintr-o casnicie stearpa si o lume care nu se poate hotari intre vechi si nou.


Carti similare cu K. arta iubirii

Confesiunea

Confesiunea

de Jessie Burton

mai mult
Dezonoare

Dezonoare

de J. M. Coetzee

mai mult
Pe fuga

Pe fuga

de Tara Janzen

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!