Iti amintesti de mine?

scrisa de Sophie Kinsella

Iti amintesti de mine? de Sophie Kinsella Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Sophie Kinsella
Traducator (i): Vali Florescu
ISBN: 9789734611614
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Varianta moderna a basmului Cenusareasa!

Iti amintesti de mine? este una dintre cele mai reusite parodii ale „vietii de lux, la inaltime”. Eroina romanului, Lexi Smart, se trezeste intr‑un spital londonez si are o mare surpriza. Dintii ei sint perfecti. Corpul ei, la fel. Are o geanta Louis Vuitton. Abia scapata dintr‑un accident de masina (cu propriul Mercedes), si‑a pierdut o bucata consistenta de memorie, mai precis trei ani, si este pe cale sa afle cit de mult s‑au schimbat lucrurile intre timp. Cumva, Lexi a reusit sa ajunga dintr‑o fata muncitoare de 25 de ani o mare afacerista de 28, care locuieste intr‑un penthouse superb, are o asistenta personala de shopping, un grup de noi prieteni fermecatori si urmeaza o dieta fara carbohidrati. Si de unde a aparut oare acest sot chipes, care se pare ca mai e si milionar? Desi mintea i‑a ramas cu trei ani in trecut, Lexi e hotarita sa accepte aceasta minunata lume noua si sa fie... cine pare a fi. Desigur, pina cind apare in scena si un amant!

„O carte minunata, plina de umor, dar si de lacrimi. Sophie Kinsella reuseste sa transforme un accident soldat cu pierderea memoriei intr-o poveste inviorator de amuzanta.” (USA Today)


Carti similare cu Iti amintesti de mine?

Goana dupa cumparaturi la NewYork

Goana dupa cumparaturi...

de Sophie Kinsella

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

andres pe 05.08.2010 23:44:01

Superba cartea asta!!! De citit si recitit peste cativa ani :D


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

rlk_zeo
Recenzii: 0
Carti citite: 28

LadyIrenne
Recenzii: 0
Carti citite: 38

AnabelleBC
Recenzii: 0
Carti citite: 5