Sotia pilotului

scrisa de Anita Shreve

Sotia pilotului de Anita Shreve Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Sotia pilotului 15.32 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Anita Shreve
ISBN: 9737240731
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Sotia unui pilot este pregatita sa auda noaptea tarziu o bataie la usa. Dar cand Kathryn Lyons primeste vestea ca avionul pilotat de sotul ei, Jack, a explodat in apropiere de coasta Irlandei se confrunta cu o realitate insondabila - cate o descoperire socanta in fiecare clipa. Aruncata imediat in valtoarea publicitatii alimentate de zvonurile potrivit carora Jack ducea o viata secreta, Kathryn se hotaraste sa afle cine era cu adevarat sotul sau, indiferent de rezultatul unei astfel de incercari. Cautarea sa pune in miscare acest roman plin de tensiune si pasiune pe masura ce ea incearca intr-un mod impresionant sa raspunda la intrebarea "Cat de bine il poti cunoaste pe cel de langa tine?"

"Te prinde... nu te poti opri din citit din momentul in care Kathryn deschide usa." Georgia Jones-Davis, Washington Post Book World

Anita Shreve este autoarea romanelor The Weight of Water (Greutatea apei), Resistance (Rezistenta), Where or When (Unde sau cand), Strange Fits of Passion (Straniile izbucniri ale pasiunii) si Eden Close (Raiul de langa). A fost profesoara la Amherst College si a fost distinsa cu premiile PEN/L.L Winship Award si New England Book Award pentru proza. Locuieste in vestul statului Massachusetts cu sotul si familia sa. La Editura Allfa a aparut deja romanul Lumini pe zapada, iar Cununie in decembrie urmeaza sa apara in curand.


Carti similare cu Sotia pilotului

Zorba grecul

Zorba grecul

de Nikos Kazantzakis

mai mult
Ragtime

Ragtime

de Edgar Lawrence Doctorow

mai mult
Ceas rau

Ceas rau

de Gabriel Garcia Marquez

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

ancalexe
Recenzii: 0
Carti citite: 23