Capitanul Apostolescu intervine

scrisa de Horia Tecuceanu

Capitanul Apostolescu intervine de Horia Tecuceanu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Publisol
Autor (i): Horia Tecuceanu
ISBN: 978-606-9739-97-6
Anul aparitiei: 2021
Descriere: „Capitanul Apostolescu intervine“ este al doilea roman scris de Horia Tecuceanu. Imediat dupa aparitia primei editii, cartea a devenit bestseller national, impunandu-l pe autor drept unul dintre cei mai buni scriitori de literatura politista ai epocii sale. Trecerea timpului n-a facut decat sa confirme faptul ca Tecuceanu este unul dintre maestrii thrillerului politist de la noi din tara, alaturi de Rodica Ojog-Brasoveanu si Haralamb Zinca.

Asasinate comise astfel incat sa para sinucideri, sume uriase de bani, combinatii amoroase, afaceri pe sub mana, alibiuri greu de demontat, toate imbinate intr-o ancheta dificila, cu un final absolut surprinzator.


Carti similare cu Capitanul Apostolescu intervine

Crimele lui van gogh

Crimele lui van gogh

de Jose Pablo Feinmann

mai mult
Maigret se teme

Maigret se teme

de Georges Simenon

mai mult
Nu-i usor sa spui adio

Nu-i usor sa spui adio

de Raymond Chandler

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!