Barbă Albastră

scrisa de Amelie Nothomb

Barbă Albastră de Amelie Nothomb Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Trei
Autor (i): Amelie Nothomb
Traducator (i): Claudiu Constantinescu
Numar de pagini: 144 pagini
ISBN: 978-606-400-626-4
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Saturnine e hotărâtă să-şi caute chirie, pentru că dormitul pe canapea în micul apartament al prietenei sale nu este o soluţie pe termen lung. Şi are norocul să găsească o ofertă extrem de atrăgătoare: o cameră spaţioasă, cu chirie modică, într-o zonă selectă a Parisului. Desigur, mai sunt şi alte persoane care vor să vadă camera, însă doar ea pare cu adevărat interesată de ofertă, celelalte dorindu-şi doar să-l vadă pe proprietar, don Elemirio Nibal y Milcar, ale cărui opt precedente colocatare au dispărut.
Şi, într-adevăr, don Elemirio o alege pe ea drept a noua sa colocatară. E un bărbat ciudat, care vorbeşte ca din cărţi şi nu iese niciodată din casă. Saturnine are acces la întregul apartament, mai puţin la o cameră în care îi este interzis să intre.
Ce se ascunde acolo? Va dispărea și Saturnine asemenea celor opt femei de dinaintea ei? Și ce s-a întâmplat oare cu ele?

"O reflecţie savuroasă asupra iubirii şi a morţii." - Le Parisien

"Maestră a dialogului spumos, Amélie Nothomb ni se dezvăluie în Barbă Albastră mai spirituală ca niciodată." - L’Express

"Un roman erudit și plin de umor, pe care îl vei devora cu apetitul unui căpcăun." - Le Figaro Magazine

"O revizitare plină de imaginaţie a celebrei povestiri a lui Perrault." - Paris Match


Carti similare cu Barbă Albastră

Inima de caine

Inima de caine

de Mihail Bulgakov

mai mult
Oameni din dublin

Oameni din dublin

de James Joyce

mai mult
Intoarcere acasa

Intoarcere acasa

de Charles Percy Snow

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!