Erus și Valea Iubirii

scrisa de Alec Blenche

Erus și Valea Iubirii de Alec Blenche Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Erus și Valea Iubirii 35.14 lei *
Erus și Valea Iubirii 35.51 lei *
Erus și Valea Iubirii 35.91 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Univers
Autor (i): Alec Blenche
Numar de pagini: 126 pagini
ISBN: 9789733410706
Anul aparitiei: 2018
Descriere: După ce-a învățat ce înseamnă să ai răbdare și să fii generos, e timpul ca Erus să primească lecția iubirii. În volumul al treilea al seriei Erus de Alec Blenche, îl urmărim cu sufletul la gură pe prinț alături de prietenii săi, Roua și mărul vorbitor Alpi, trecând prin Valea Iubirii și confruntându-se cu temutul Rege Frică-Frică. Iar aventurile lor nu se opresc aici, pentru că Ordinul celor Nouă, din care Erus și Roua fac parte acum, va trebui să salveze planeta. Călătoria continuă….

”O poveste extraordinară, cu multe povețe pentru copii și pentru părinți, cu ilustrații magice și cu un efect tămăduitor asupra tuturor celor care vor avea bucuria de a o citi și înțelege.” - Ioana Chicet-Macoveiciuc


Carti similare cu Erus și Valea Iubirii
Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!