Pifonul Pompiliu și călătoria dincolo de curcubeu

scrisa de Ion Andrei Puican

Pifonul Pompiliu și călătoria dincolo de curcubeu de Ion Andrei Puican Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Pifonul Pompiliu și călătoria dincolo de curcubeu 35.51 lei *
Pifonul Pompiliu și călătoria dincolo de curcubeu 39.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Univers
Autor (i): Ion Andrei Puican
Numar de pagini: 128 pagini
ISBN: 9789733410904
Anul aparitiei: 2019
Descriere: ”Ne naștem autentici, luminoși și pozitivi. Pornim haioși, prietenoși și curioși în călătoria devenirii, pentru ca la final să ne găsim pe noi înșine. În drumul nostru creștem, ne transformăm, îi sprijinim pe aceia pe care îi întâlnim și, pentru a ne atinge obiectivele, trecem chiar și dincolo de Curcubeu. Acolo îi întâlnim pe Regele Vis și pe Regina Visare. Ei ne primesc cu gând bun, pentru că suntem născocirea lor.

Așa ar fi nevoie să fim cu toții, noi, pifonii și pifonițele, însă doar unii dintre noi, cei mai curioși și mai îndrăzneți, trecem dincolo de propriile limitări.

Eu sunt Pompiliu, pifonul puf-pufos, cel mai curios. Am ajuns dincolo de Curcubeu și vă invit să pornim împreună în aventura cunoașterii, a creșterii și a devenirii personale.

O poveste antrenantă care debordează de creativitate și umor de situație, stil și limbaj, toate îmbrăcate în mantia veseliei și curiozității Pifonului Pompiliu, personajul de la care avem atâtea de învățat despre a fi buni și pozitivi în călătoria spre noi înșine.” - Bianca Mereuță, fondator al comunității „Ce le citim copiilor“ și al Asociației Versus


Carti similare cu Pifonul Pompiliu și călătoria dincolo de curcubeu

Ce să faci... când ți-e frică să te bagi în pat

Ce să faci... când...

de Dawn Huebner, Bonnie Matthews

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!