e-Mandala și numerologie altfel

scrisa de Vlad T. Popescu

e-Mandala și numerologie altfel de Vlad T. Popescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
e-Mandala și numerologie altfel 30 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Meditative Arts
Autor (i): Vlad T. Popescu
Numar de pagini: 64 pagini
ISBN: 978-606-94373-6-0
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Interpretarea mandalelor și a desenelor realizate în stare modificată de conștiență
Mandala zilei
Mandala relației
Mandala numelui
Lucrarea acoperă ambele variante, și 1.0, și 2.0, așa cum sunt ele cunoscute

Plictisiți, neatenți, cu toții mâzgălim uneori pe câte o foaie de hârtie. Ceea ce desenăm poate să spună multe despre dorințele noastre, despre entitățile care ne înconjoară, căci, relaxați fiind, în starea de contemplare ajunși, pornim pe un string către sinele superior, al nostru sau al altei persoane, către un loc, către o entitate din alte dimensiuni, iar imaginea pe care o zărim privind în lungul acelui canal de comunicare este chiar mandala, fie ea desenată sau nu după toate regulile.
Mandalele cu care lucrăm, indiferent de modul lor de realizare, sunt instantanee ale mișcării energiei și informației pe stringul apărut între noi și subiect.
e-Mandala este o numerogramă reprezentată grafic pornind de la o dată, de la un nume, pentru a inventaria potențialul oferit de data nașterii, posibilitățile zilei curente, lecțiile posibile într-o relație, cali­tățile conferite sau nu de un nume.
Interpretarea mandalei numerologice (numită e-mandala pentru a evita suprapunerea exagerată, dar nu cu totul eronată, cu mandala din spațiul cultural hindus sau budist) reprezintă rezultatul unor căutări personale de mai bine de un deceniu. Pentru că era necesară în practica vieții de zi cu zi, am dezvoltat și interpretarea mandalei unei relații, care folosește ca suport tehnic e-mandala zilei de ­naștere. A apărut apoi, folosindu-se aceeași tehnică, și mandala numelui.


Carti similare cu e-Mandala și numerologie altfel

Eu sunt acela. dialoguri despre absolut

Eu sunt acela....

de Nisargadatta Maharaj

mai mult
Despre fericire, viață și multe altele

Despre fericire, viață...

de Dalai Lama, Rajiv Mehrotra

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!