Moștenirea

scrisa de Cynthia D`Aprix Sweeney

Moștenirea de Cynthia D`Aprix Sweeney Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Moștenirea 39.9 lei *
Moștenirea 39.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Cynthia D`Aprix Sweeney
Numar de pagini: 416 pagini
ISBN: 978-606-33-3448-1
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Fiecare familie are problemele ei, însă familia Plumb este de-a dreptul disfuncțională. Anii de tensiuni nesfârșite ating în cele din urmă punctul culminant într-o după-amiază neașteptat de rece în New York, când Melody, Beatrice și Jack Plumb se întâlnesc pentru a-l înfrunta pe fratele lor mai mare, charismaticul și nesăbuitul Leo, proaspăt ieșit de la dezintoxicare. Cu câteva luni în urmă, beat și având pe scaunul pasagerului o chelneriță de nouăsprezece ani, Leo a produs un accident care a pus în pericol moștenirea fraților Plumb, lăsată de tatăl lor și pe care aceștia se bazau pentru a-și rezolva problemele.
Melody, soție și mamă dintr-o suburbie luxoasă, are de plătit o ipotecă și taxele de studiu la facultate pentru gemenele adolescente. Jack, dealer de antichități, a făcut în secret un împrumut, punând drept gaj casa de pe plajă pe care o împarte cu soțul său, Walker, pentru a-și păstra magazinul. Iar Bea, cândva o autoare de povestiri de succes, pare că nu reușește să termine romanul la care lucrează.
Poate Leo să-și salveze frații și pe oamenii pe care aceștia îi iubesc? Sau vor trebui cu toții să-și reconsidere viitorul? Împreună, Leo, Melody, Jack și Beatrice trebuie să se lupte cu resentimente vechi, cu adevăruri prezente și cu consecințele emoționale și financiare ale accidentului, și să accepte în cele din urmă alegerile pe care le-au făcut în viață.
Moștenirea este o poveste despre puterea familiei, influența banilor, ambiții, despre modul în care ne putem baza unii pe alții și despre felul în care îi dezamăgim pe cei pe care îi iubim.

„Un roman generos, captivant, plin de viață. Un debut fermecător al unei autoare care își cunoaște bine orașul, pe locuitorii săi și sufletul acestora.“ - Kirkus Reviews

„Umorul și ironia încântătoare abundă în acest roman de debut strălucitor.“ - New York Times Book Review


Carti similare cu Moștenirea

America de peste pogrom

America de peste pogrom

de Catalin Mihuleac

mai mult
Fiecare femeie este un roman

Fiecare femeie este un...

de Alexandre Jardin

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!