Unde sunt? > Acasa > Carti > Teen Lit > Și-a căutat-o...

Și-a căutat-o...

scrisa de Louise O`Neill

Și-a căutat-o... de Louise O`Neill Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Și-a căutat-o... 39 lei *
Și-a căutat-o... 39 lei *
Și-a căutat-o... 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Storia Books
Autor (i): Louise O`Neill
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-606-94622-1-8
Anul aparitiei: 2018
Descriere: O poveste cutremurătoare, dar necesară, care ridică întrebări despre cultura violului, sexism, abuzul în social media și stigmatizarea victimei. În timp ce comunitatea dintr-un mic oraș irlandez se împarte în tabere și se întreabă dacă nu cumva victima i-a provocat pe agresori, Louise O’Neill se întreabă altceva. E firesc să trăim într-o societate în care există astfel de întrebări?

(Recomandată 16 +)

Despre carte:

Într-un orășel în care toți locuitorii se cunosc între ei, Emma Donovan este diferită. Ea este cea specială – frumoasă, celebră, puternică. Și face tot ce este posibil pentru ca lucrurile să rămână așa. Până într-o seară… Acum, Emma simte doar rușine. Acum este doar o târfă. Acum nu mai este nimic. Iar pozele acelea – văzute de toată lumea – o fac să nu poată uita vreodată

“Un roman electrizant… o privire izbitoare, fermă și extrem de tulburătoare asupra consimțământului sexual și asupra modului în care sunt tratate victimele violului.” (Irish Independent)

“Și-a căutat-o … îl va face pe fiecare cititor să regândească modul în care se raportează la viol și va genera o nevoie imediată de povești despre acest act de violență, scrise într-un mod nou.” (Guardian)

“Și-a căutat-o … este o carte extrem de importantă, caustică, spusă fără menajamente.” (Anna James, Elle)


Carti similare cu Și-a căutat-o...

Pe val

Pe val

de Angie Thomas

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!