Unde sunt? > Acasa > Carti > Teen Lit > Și-a căutat-o...

Și-a căutat-o...

scrisa de Louise O`Neill

Și-a căutat-o... de Louise O`Neill Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Și-a căutat-o... 39 lei *
Și-a căutat-o... 39 lei *
Și-a căutat-o... 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Storia Books
Autor (i): Louise O`Neill
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-606-94622-1-8
Anul aparitiei: 2018
Descriere: O poveste cutremurătoare, dar necesară, care ridică întrebări despre cultura violului, sexism, abuzul în social media și stigmatizarea victimei. În timp ce comunitatea dintr-un mic oraș irlandez se împarte în tabere și se întreabă dacă nu cumva victima i-a provocat pe agresori, Louise O’Neill se întreabă altceva. E firesc să trăim într-o societate în care există astfel de întrebări?

(Recomandată 16 +)

Despre carte:

Într-un orășel în care toți locuitorii se cunosc între ei, Emma Donovan este diferită. Ea este cea specială – frumoasă, celebră, puternică. Și face tot ce este posibil pentru ca lucrurile să rămână așa. Până într-o seară… Acum, Emma simte doar rușine. Acum este doar o târfă. Acum nu mai este nimic. Iar pozele acelea – văzute de toată lumea – o fac să nu poată uita vreodată

“Un roman electrizant… o privire izbitoare, fermă și extrem de tulburătoare asupra consimțământului sexual și asupra modului în care sunt tratate victimele violului.” (Irish Independent)

“Și-a căutat-o … îl va face pe fiecare cititor să regândească modul în care se raportează la viol și va genera o nevoie imediată de povești despre acest act de violență, scrise într-un mod nou.” (Guardian)

“Și-a căutat-o … este o carte extrem de importantă, caustică, spusă fără menajamente.” (Anna James, Elle)


Carti similare cu Și-a căutat-o...

Playlist pentru Nick şi Norah

Playlist pentru Nick...

de Rachel Cohn, David Levithan

mai mult
Pasăre cântătoare

Pasăre cântătoare

de Kathryn Erskine

mai mult
Puterea

Puterea

de Naomi Alderman

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!