Angelica. Lumini și umbre în Paris

scrisa de Anne Golon

Angelica. Lumini și umbre în Paris de Anne Golon Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Angelica. Lumini și umbre în Paris 11.99 lei *
Angelica. Lumini și umbre în Paris 15.92 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Lira
Autor (i): Anne Golon
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 978-606-33-0639-6
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Martie 1661. Acuzat de vrăjitorie, contele Joffrey de Peyrac este ars pe rug. În decurs de câteva ore, Angelica a pierdut tot ce avea: soțul, averea, numele și copiii. Singură, abandonată de toți, condamnată să se ascundă, Marchiza Îngerilor își găsește refugiul la Curtea Miracolelor. Nu există nicăieri tenebre mai adânci ca în acest imperiu al cerșetoriei, nu există protecție mai periculoasă decât aceea a nelegiuitului Balivernă, care veghează îndeaproape asupra cuceririi sale...

Însă din prăpastie nu se iese atât de ușor pe cât se coboară. Cel puțin, după cum o învață bătrânul Magister, "să îi mai rămână ceva de salvat". Ceea ce flăcările i-au răpit într-o clipă, Angelica își propune să recâștige prin propriile forțe: prin curaj, seducție, viclenie, inteligență... Cum va reuși ea oare să iasă din mizerie, să-și reintre în drepturile de mamă și să facă dintr-o umilă tavernă începutul revenirii în lumea din care a fost atât de brutal alungată?

Atâtea obstacole îi stau în continuare în cale...


Carti similare cu Angelica. Lumini și umbre în Paris

Fiul gradinarului

Fiul gradinarului

de Karen Reynolds

mai mult
Dezvăluire șocantă (Torente, vol. 5)

Dezvăluire șocantă...

de Marie-Anne Desmarest

mai mult
O iubeam

O iubeam

de Anna Gavalda

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!