Plec - roman cu publicitari, magar si umbre

scrisa de Cristina Andone

Plec - roman cu publicitari, magar si umbre de Cristina Andone Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Plec - roman cu publicitari, magar si umbre 15.99 lei *
Plec - roman cu publicitari, magar si umbre 24.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Univers
Autor (i): Cristina Andone
Numar de pagini: 240 pagini
ISBN: 978-973-34-1030-0
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Plec - roman cu publicitari, magar si umbre, este o carte singulara in literatura romana actuala, in care apar culisele unei lumi pe care se bazeaza intreaga industrie de consum: lumea publicitatii. Pe acest fundal colorat, plin de lumini artificiale, promisiuni false si slogane mai mult sau mai putin originale, evolueaza patru personaje care pornesc impreuna intr-o calatorie al carei scop e repatrierea magarului Krasna: Vera Trotsky, Marta Coman, Felix Dimuleanu, Mishu - baiatul de la IT.

Fiecare dintre aceste personaje are propria-i poveste: Marta e obsedata de ideea ca va fi concediata si incearca sa-si ghiceasca soarta din numaratori intamplatoare; Vera se straduieste sa lase in urma istoria unei tradari si parasirea casei in care a fost fericita; Felix Dimuleanu ar vrea sa stie mai multe despre femeia care i-a fost mama si pe care nici n-a apucat s-o cunoasca; Mishu s-a saturat sa rezolve problemele informatice ale companiei prin sfatul de a conecta computerul la curentul electric. In felul sau, fiecare dintre aceste personaje cauta un exit.


Carti similare cu Plec - roman cu publicitari, magar si umbre

Lectii de franceza

Lectii de franceza

de Peter Mayle

mai mult
Trimisul nostru special

Trimisul nostru special

de Florin Lăzărescu

mai mult
Leaganul respiratiei

Leaganul respiratiei

de Herta Muller

mai multRecenzii

Patricia Lidia Patricia Lidia pe 2018-06-22 07:10:25 Rating:

Noi, corporatiștii, hipsteri prin excelență, trăim într-o realitate falsă, ne spune toată lumea. Sloganuri false, LEDuri ce-ți iau ochii, lumini artificiale, toate contribuie la crearea unui stil de viață aparent... fără viață. Așa zic ceilalți. Corporatiștii nu trăiesc, ei (supra)viețuiesc. Se spune. Romanul Plec de Cristina Andone vine tocmai la momentul potrivit să ne salveze...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Patricia Lidia
Recenzii: 37
Carti citite: 57