Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat

scrisa de Steve Harvey

Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat de Steve Harvey Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat 34 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Act si Politon
Autor (i): Steve Harvey
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: APO978-606-913-042-1
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Oamenii vorbesc surprinzător de mult despre relații, se gândesc la ele sau citesc despre ele pe tot parcursul vieții. Nu este o limită de vârstă când vine vorba despre acest subiect. Totuși, cele care se preocupă cel mai mult în a înțelege viața de cuplu sunt, așa cum ați intuit, femeile. Ele au zeci de preocupări în viețile lor pe care încearcă să le gestioneze – ieșirile în oraș, angajamentul, siguranța, speranțele pentru ziua de mâine, spiritualitatea, neînțelegerile cu familia soțului, imaginea corporală, îmbătrânirea, prieteniile, copii, echilibrul serviciu/casă, educația. Și, în fruntea listei de subiecte despre care femeile vor să vorbească sunt, bineînțeles, bărbații.

Asta a aflat comediantul american Steve Harvey când a încercat să realizeze o emisiune umoristică la radio „Întrebați-l pe Steve” pe parcursul căreia femeile puteau să-l sune și să-l întrebe orice. Luând aceste frământări ale sexului frumos și încurajat de publicul său feminin, Steve s-a decis să dărâme o serie de mituri și clișee legate de mentalitatea bărbaților și de raporturile acestora cu sexul opus. Astfel, în anul 2009, a apărut prima ediție a cărții „Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat. Ce cred cu adevărat bărbații despre dragoste, relații, intimitate și angajament” („Act like a lady, think like a man: What men really think about love, relationship, intimacy, and Commitment”). De atunci și până în prezent cartea s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare, iar în anul 2014 autorul a lansat o ediție revizuită și adăugită.

Așa cum și autorul declară, această carte este dedicată tuturor femeilor care își doresc cu adevărat o relație solidă, dar care pur și simplu nu-și dau seama cum să o obțină, dar și celor care se află deja într-o relație și încearcă să-și dea seama cum să o facă să fie mai bună. Primul pas spre unul din aceste obiective este să uite tot ce li s-a spus vreodată despre bărbați ștergând miturile, erezia, tot ce le-a spus mama lor, tot ce le-au spus prietenele lor, toate sfaturile pe care le-au citit în reviste și le-au văzut la televizor — și să afle de aici, din această carte, cine sunt bărbații cu adevărat. Bărbații mizează pe faptul că femeile vor continua să primească sfaturi de la alte femei care nu cunosc tacticile sau mentalitatea lor.

Volumul de față este și un manual de descifrare a tacticilor și strategiilor pe care bărbații le folosesc pentru a obține ce doresc și pentru a scăpa cu basma curată din conflictele cu reprezentantele sexului frumos.

„Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat” oferă doamnelor de toate vârstele o perspectivă din interior asupra așteptărilor, pretențiilor și preferințelor pe care bărbații le au de la o relație. Cartea este segmentată în patru părți din care vor afla despre „Mentalitatea unui bărbat”, „De ce fac bărbații ceea ce fac”, cum să-și creeze „Manualul de strategii” pentru a câștiga jocul și cum să ajungă „De la femeia lui la soția lui”.


Carti similare cu Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat

Focul launtric

Focul launtric

de Carlos Castaneda

mai mult
Starea de flux. psihologia experientei supreme

Starea de flux....

de Mihaly Csikszentmihalyi

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!