Unde sunt? > Acasa > Carti > Teen Lit > Șoseaua Jellicoe

Șoseaua Jellicoe

scrisa de Melina Marchetta

Șoseaua Jellicoe de Melina Marchetta Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Storia Books
Autor (i): Melina Marchetta
Numar de pagini: 311 pagini
ISBN: 978-606-94493-0-1
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Traducere: Bogdan Voiculescu

Șoseaua Jellicoe este o poveste amețitoare despre dragoste, despre drame familiale și despre maturizare. Taylor Markham este abandonată de mama ei la unsprezece ani pe șoseaua Jellicoe. Acum are șaptesprezece ani și în sfârșit dă piept cu propriul trecut. Este conducătoarea comunității Școlii cu internat Jellicoe și responsabilă de lupta pentru teritoriu dintre elevii de aici, Cadeți și Orășei. Iar asta îi lasă prea puțin timp pentru introspecție. Peste toate, Hannah, cea mai apropiată persoană de sufletul lui Taylor, dispare în mod misterios, iar Jonah Griggs, conducătorul Cadeților și cel care ar putea fi cheia tuturor secretelor din trecutul ei, revine în oraș.
În această poveste ca un puzzle, nimic nu este ceea ce pare a fi și fiecare indiciu duce la o întrebare nouă. Taylor încearcă să înțeleagă legătura dintre mama ei, care a abandonat-o, Hannah, care a găsit-o pe șoseaua Jellicoe și care acum este de negăsit, un străin misterios care i-a șoptit odată ceva la ureche, un băiat care îi apare în vise, cinci copii care au locuit pe șoseaua Jellicoe în urmă cu optsprezece ani și Jonah Griggs, o prezență înnebunitoare și magnetizantă, care o cunoaște mai bine decât oricine.
Dacă Taylor reușește să pună cap la cap toate bucățile din trecutul ei, ar putea să-și schimbe viitorul.

Premiul Michael L. Printz pentru excelență în literatura pentru Young Adults, decernat de American Library Association.


Carti similare cu Șoseaua Jellicoe

Unul dintre noi minte

Unul dintre noi minte

de Karen M. McManus

mai mult
High Fidelity

High Fidelity

de Nick Hornby

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149