Irezistibil. Dependența de tehnologie și afacerile din spatele ei

scrisa de Adam Alter

Irezistibil. Dependența de tehnologie și afacerile din spatele ei de Adam Alter Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Irezistibil. Dependența de tehnologie și afacerile din spatele ei 49 lei *
Irezistibil. Dependența de tehnologie și afacerile din spatele ei 49 lei *
Irezistibil. Dependența de tehnologie și afacerile din spatele ei 49 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Adam Alter
Traducator (i): Emilia Vasiliu
Numar de pagini: 400 pagini
ISBN: 978-606-722-253-1
Anul aparitiei: 2017
Descriere: În această carte revoluționară, Adam Alter urmărește ascensiunea dependenței comportamentale și explică motivele pentru care multe dintre produsele contemporane sunt irezistibile. Chiar dacă aceste produse miraculoase elimină distanțele care îi separă pe oameni, magnetismul lor extraordinar și, uneori, nociv nu este întâmplător.

Companiile care proiectează aceste produse le ajustează de-a lungul timpului, până devine aproape imposibil să nu cedăm în fața lor.

Analizând atent structura dependenței de comportamente, Alter explică ce putem face pentru a canaliza spre bine produsele care dau dependență – pentru a comunica mai bine între noi, pentru a cheltui și a economisi mai inteligent și pentru a pune granițe între muncă și joacă – și cum putem să găsim soluții prin care să combatem efectele nocive ale acestora asupra bunăstării, sănătății și fericirii noastre și ale copiilor noștri.

Bine ați venit în era dependenței comportamentale. Suntem obsedați de e-mailuri, de aprecierile de pe Instagram și de fluxul de noutăți de pe Facebook. Exagerăm cu vizionarea de episoade din seriale TV și de videoclipuri pe YouTube. Lucrăm din ce în ce mai mult și petrecem o medie de trei ore pe zi butonând telefoanele inteligente. Jumătate dintre noi am prefera să ne rupem un os decât să ni se strice telefonul, iar copiii Generației Y stau atât de mult în fața ecranelor, încât întâmpină dificultăți în interacțiunea cu oamenii din jurul lor.

Dacă nu te poți opri din privit, accesat și navigat, lasă din mână telefonul sau tableta și citește Irezistibil a lui Adam Alter, o carte importantă şi inovatoare, despre motivele pentru care suntem dependenți de tehnologie, despre modul în care am ajuns aici și despre lucrurile pe care ar trebui să le facem în continuare.
- ARIANNA HUFFINGTON, autoarea cărților The Sleep Revolution și Succesul redefinit

Autorul cărţii Irezistibil încearcă să explice că suntem parte a unei lumi dominate de domenii care creează dependenţă comportamentală – precum tehnologia şi nu numai – şi încearcă să explice pe înţelesul nostru care sunt efectele acesteia, cum poate fi controlată, ce scopuri are, cum apare şi cât de nocivă poate fi pe anumite planuri. Te invităm la lectura acestei cărţi, ca să reuşești să conştientizezi, să controlezi şi să elimini orice dependenţă care poate apărea şi, astfel, să-ți faci viața mai plăcută. - UniCredit Bank


Carti similare cu Irezistibil. Dependența de tehnologie și afacerile din spatele ei

Manual de utilizare a creierului - vol i

Manual de utilizare a...

de Michael Hall, Bob Bodenhamer

mai mult
Design yourself

Design yourself

de Karim Rashid

mai mult
Focul launtric

Focul launtric

de Carlos Castaneda

mai multRecenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2018-08-10 17:35:47 Rating:

Poate că viața este acum mai ușoară decât pe vremuri, însă este mai plăcută? N-aș putea să compar, căci sunt născută la granița dintre generații, atunci când tehnologia a început să ia amploare. Adam Alter ne prezintă în “Irezistibil” cum tehnologia ne-a schimbat și continuă să ne schimbe viețile, ne explică de ce ne e greu să rezistăm la toate aparatele și aplicațiile ispititoare din...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135