Ești de neînlocuit?

scrisa de Seth Godin

Ești de neînlocuit? de Seth Godin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ești de neînlocuit? 39.18 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Seth Godin
Traducator (i): Mihaela Sofonea
Numar de pagini: 360 pagini
ISBN: 978-973-1931-99-9
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Ești de neînlocuit? face parte din Co-Lecția de Leadership, un proiect al editurii Publica realizat împreună cu Fundația Post-Privatizare.

Până acum, în toate organizațiile existau două echipe: conducerea și forța de muncă. Acum există și o a treia echipă - oamenii de neînlocuit. Aceștia sunt inventivi, conduc (indiferent de funcția pe care o au), stabilesc legături între oameni, fac ca lucrurile să se întâmple și ordonează haosul. Ei găsesc soluții atunci când nu există un set de reguli care trebuie urmate. Își încântă și își provoacă clienții și colegii. Își iubesc munca, dând tot ce au mai bun și transformând fiecare zi într-o formă de artă.

Oamenii de neînlocuit, care au un rol similar cuiului de osie, sunt plăcile turnante ale marilor organizații. La fel ca și mica piesă care împiedică roata să se desprindă de axul său, nu sunt faimoși, dar sunt indispensabili. Iar în lumea de astăzi ei sunt cei care obțin cele mai bune slujbe și beneficiază de cea mai mare libertate de acțiune.

”Astfel arată viitorul muncii (și al lumii). De fapt, viitorul e deja aici.” - Tony Hsieh, CEO Zappos.com

”Dacă Seth Godin nu ar exista, ar trebui să-l inventăm - într-atât de indispensabil este! Aveți în mâini o carte fascinantă, accesibilă și plină de substanță. Citiți-o și faceți-vă un mare serviciu!” - Alan Webber, fondator Fast Company

”Fiecare dintre noi ar putea fi un om de neînlocuit atât timp cât nu ne îndepărtăm de pasiunile noastre, ci perseverăm în a realiza tot ceea ce ne împlinește ca oameni, atât pe plan profesional, cât și personal. Numai fiind noi înșine ne putem arăta adevărata valoare.” - Péter Barta, Director Executiv, Fundația Post-Privatizare


Carti similare cu Ești de neînlocuit?

Sânge rău

Sânge rău

de John Carreyrou

mai mult
Cum să dai lovitura

Cum să dai lovitura

de Gary Vaynerchuk

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

Sparge tiparele

Sparge tiparele


mai mult

Triburi

Triburi


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!