Hoțul de oglinzi

scrisa de Martin Seay

Hoțul de oglinzi de Martin Seay Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Hoțul de oglinzi 50.15 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Martin Seay
Traducator (i): Andrei Dosa
Numar de pagini: 784 pagini
ISBN: 978-606-719-936-9
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Cartea Anului 2016 Chicago Writers Association

„Fabulos… o bijuterie de carte." - NPR

„Seay este un scriitor cu o inteligență artistică ieșită din comun." - The Guardian

În martie 2003, înainte de invadarea Irakului, un fost infanterist în Marina SUA ajunge în Las Vegas în căutarea unui ticălos împătimit de jocuri de noroc, dispărut în condiții suspecte.

În februarie 1958, un escroc ajunge în cartierul Venice din Los Angeles – unul dintre locurile unde ia amploare mișcarea beatnicilor – în căutarea unui poet puțin cunoscut de care e obsedat.

În mai 1592, un alchimist-spion e prins în plasa uneltirilor venețiene în timp ce plănuiește să fure secretul fabricării oglinzilor în numele unei obscure puteri străine.

Romanul de debut al lui Martin Seay împletește aceste trei fire narative într-un thriller literar de excepție: o poveste uimitoare, captivantă și emoționantă despre felul în care suntem bântuiți de propriile reflexii.

"O operă splendidă, o construcție cu valoare universală." - Publishers Weekly

"Fie că se află în căutarea chipului lui Dumnezeu sau a celui mai mare escroc, toate personajele din Hoțul de oglinzi se luptă să vadă dincolo de aparențe, într-un plan mai profund în care vor găsi răspunsul la propriile întrebări." - The Chicago Tribune

"Hoțul de oglinzi e un colos care se metamorfozează: roman polițist, origami intelectual, o aventură istorică și o meditație asupra identității, iluziei și mimesisului." - The Los Angeles Review of Books

"Un debut extraordinar, o poveste pe trei planuri, întinsă pe mai multe secole, despre bani și misticism. Martin Seay își creează propria magie, un thriller sofisticat, care-ți provoacă gândirea și imaginația și pe care nu-l poți lăsa din mână." - The Wall Street Journal

Hoțul de oglinzi a fost inclusă de publicația Publishers Weekly pe lista celor mai bune cărți de ficțiune ale anului. De asemenea, apare și pe lista de cărți remarcabile întocmită de către The New York Times Book Review.


Carti similare cu Hoțul de oglinzi

Drood

Drood

de Dan Simmons

mai mult
Sanctus

Sanctus

de Simon Toyne

mai mult
Clientul

Clientul

de John Grisham

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!