Adevărul și alte minciuni

scrisa de Sascha Arango

Adevărul și alte minciuni de Sascha Arango Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Adevărul și alte minciuni 32.55 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Sascha Arango
Traducator (i): Laura Karsch
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-606-719-555-2
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Premiul European pentru Literatură Crime 2015

Unde se sfârșește adevărul și unde începe minciuna?
Henry Hayden este admirat de toată lumea. Un celebru autor de bestselleruri. Un soț iubitor și devotat. Un vecin generos și atent.
Dar Henry Hayden e numai o imagine, o mască. Trecutul său e un secret și cu atât mai mult metodele sale. Doar el și soția sa știu că de fapt ea este autoarea romanelor care l-au făcut faimos.
Când amanta lui rămâne însărcinată, fațada pe care Henry și-a construit-o cu grijă e pe cale să se năruie. Iar într-o noapte ploioasă, în vârful unei stânci abrupte, soluția perfectă devine greșeala sa cea mai cumplită.

"Suntem într-un fel de eră de aur a antieroului sociopat, atât în cărți cât și pe ecrane, de la personajul Dexter al lui Jeff Lindsay până la eroinele borderline create de Gillian Flynn și Paula Hawkins. De obicei antieroul înfruntă niște adversari formidabili, iar Arango se asigură că lucrurile nu vor fi niciodată ușoare pentru Henry." - The New York Times Book Review

"Arango analizează decăderea umană prin personalitatea borderline a lui Henry Hayden. Veți fi nerăbdători să aflați dacă mașinațiunile lui Henry îl vor pro¬teja sau dimpotrivă, dacă haosul pe care l-a creat îi va distruge propria armură." – Booklist

"Un senzațional thriller psihologic care sondează mintea unui om lipsit de suflet." - Publishers Weekly


Carti similare cu Adevărul și alte minciuni

In puterea noptii

In puterea noptii

de Dean Koontz

mai mult
Padurea

Padurea

de Tana French

mai mult
Pisica rosie

Pisica rosie

de Peter Spiegelman

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!