Primele cincisprezece vieți ale lui Harry August

scrisa de Claire North

Primele cincisprezece vieți ale lui Harry August de Claire North Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Primele cincisprezece vieți ale lui Harry August 30.6 lei *
Primele cincisprezece vieți ale lui Harry August 34 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Paladin
Autor (i): Claire North
Traducator (i): Alexandra Fusoi
Numar de pagini: 472 pagini
ISBN: 978-606-8673-30-1
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Sunt Harry August, născut de Anul Nou în 1919. Am șaizeci și opt de ani. Am opt sute nouăzeci și nouă de ani.

Harry August nu este un om obișnuit; după ce moare, el renaște, păstrându-și amintirile din viețile anterioare. Orice ar face, orice decizii ar lua în noua viață, nimic din destinul lui nu se schimbă, pentru că, inevitabil, Harry se întoarce iar și iar la momentul nașterii sale.
Dar atunci când un mesaj din viitor îl anunță că lumea e pe care să se sfârșească, el trebuie să dezlege misterul și să găsească vinovatul, încercând să salveze un trecut pe care nu-l poate schimba și un viitor pe care nu-l poate accepta.
Lumea se sfârșește… Mesajul a ajuns de la copil la adult, de la copil la adult e transmis din generație în generație, de la o mie de ani din viitor. Lumea se sfârșește și noi n-o putem împiedica. Așa că acum depinde de tine!

JOHN W. CAMPBELL MEMORIAL AWARD 2015

PREMIUL IGNOTUS 2016 PENTRU CEL BUN ROMAN STRĂIN


Carti similare cu Primele cincisprezece vieți ale lui Harry August

Șeriful (Wayward Pines, vol.2)

Șeriful (Wayward...

de Blake Crouch

mai mult
Taramurile pustiite. povesti ale apocalipsei

Taramurile pustiite....

de John Joseph Adams

mai multRecenzii

Anca Zaharia Anca Zaharia pe 2017-04-27 09:20:03 Rating:

Mi-a luat mai mult de o săptămână să citesc cartea asta minunată, iar asta pentru că, pe de o parte, n-am avut atâta vreme câtă mi-ar fi trebuit ca să profit mai mult de carte, dar pe de altă parte și pentru că am încercat să trag de fiecare pagină, să nu ajung la final prea repede. Și eu îmi doresc foarte rar să trag așa de fiecare pagină, să-i amân finalul, care mă face în...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!