Frații Burgess

scrisa de Elizabeth Strout

Frații Burgess de Elizabeth Strout Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Frații Burgess 19.55 lei *
Frații Burgess 31.12 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Elizabeth Strout
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978-606-33-1044-7
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Urmăriţi de amintirea accidentului bizar în care tatăl lor a fost ucis pe când erau copii, Jim şi Bob Burgess pleacă din oraşul natal, Shirley Falls, pentru a se stabili la New York. Jim, avocat de succes, şi-a desconsiderat toată viaţa fratele, iar Bob, avocat din oficiu, care îl idolatrizează pe Jim, a acceptat întotdeauna situaţia. Însă raporturile dintre ei sunt răsturnate atunci când sora lor, Susan, îi cheamă de urgenţă acasă. Fiul ei adolescent, Zach, are necazuri după ce a făcut un gest ofensator la adresa comunităţii musulmane din oraş, iar Susan are nevoie disperată de ajutor. Fraţii Burgess se întorc aşadar în locurile copilăriei lor, unde tensiunile de mult înăbuşite care au modelat relaţia dintre ei încep să iasă la suprafaţă în mod neaşteptat, schimbându-le destinul.

„Cu adevărat excepţional în cazul lui Strout este echilibrul pe care îl atinge între virtuozitatea narativă şi profunzimea emoţională.” - Chicago Tribune


Carti similare cu Frații Burgess

Expresul de stambul

Expresul de stambul

de Graham Greene

mai mult
Puterea iubirii

Puterea iubirii

de Tim LaHaye

mai mult
Diana sau zeita solitara a vanatorii

Diana sau zeita...

de Carlos Fuentes

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!