Cum se face un Univers. Poveștiința 1

scrisa de Alex Doppelganger

Cum se face un Univers. Poveștiința 1 de Alex Doppelganger Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cum se face un Univers. Poveștiința 1 25 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Pandora-M
Autor (i): Alex Doppelganger
Numar de pagini: 120 pagini
ISBN: 978-606-8780-93-1
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Stele neutronice, gravitație, ani-lumină, expansiunea Universului. Aceștia sunt o parte din termenii cu care astronomia se laudă și care dau bătăi de cap multor oameni ca mine și ca tine. Văzută din depărtare, astronomia pare a fi un domeniu rezervat strict oamenilor cu IQ-ul de peste 300, dar uite care e șmecheria: chiar dacă că nu ți-ai dat masteratul în astrofizică, tot poți să înțelegi lejer o grămadă de lucruri ce țin de Universul în care trăiești. O să te minunezi, o să caști gura, o să uiți să mănânci la cât de captivat o să fii!
Astronomia ne oferă o lecție importantă despre umilință, dar și despre ingeniozitatea și imaginația speciei umane: un maldăr de atomi care încearcă să deslușească Universul.

Fiind captivat de mic copil de Univers, am vrut să ți-l prezint și să ți-l explic așa cum îl văd eu: de la Big Bang și viețile stelelor până la suișurile și coborâșurile explorării spațiale, am strâns cu entuziasm niște povești numai bune de răsfoit. Ia să vedem…


Carti similare cu Cum se face un Univers. Poveștiința 1

Sapiens. Scurta istorie a omenirii

Sapiens. Scurta...

de Yuval Noah Harari

mai mult
Geniul din noi

Geniul din noi

de David Adam

mai mult
Sursa

Sursa

de Tara Swart

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!