Inteligența personală. Puterea personalității și cum ne modelează ea viața

scrisa de John D. Mayer

Inteligența personală. Puterea personalității și cum ne modelează ea viața de John D. Mayer Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Inteligența personală. Puterea personalității și cum ne modelează ea viața 17.94 lei *
Inteligența personală. Puterea personalității și cum ne modelează ea viața 19.73 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): John D. Mayer
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-606-33-0778-2
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Unii oameni sunt talentați în a percepe motivațiile prietenilor, familiei și ale colegilor de muncă. Alții nu au această abilitate. Autorul ne arată de ce se întâmplă asta și în ce mod unii dintre noi au dezvoltat o puternică inteligență personală – capacitatea mentală pe care o folosim ca să ne ghideze viaţa, pentru a ne înţelege pe noi înșine și pe ceilalţi. Pornind de la cunoscute descoperiri științifice, el argumentează că aceia care au un grad ridicat de inteligență personală (deschiși la experiențele lor interioare, curioși despre ceilalți oameni și dornici să se schimbe) sunt capabili să-și anticipeze propriile dorințe și acțiuni, să prevadă comportamentul altora și – folosind aceste informații – să se motiveze pe termen lung și să ia decizii mai bune pentru viața lor. Inteligența personală ne arată numeroasele moduri în care putem beneficia dacă ne educăm aceste abilități. O carte indispensabilă pentru oricine vrea să se descurce într-o lume în care succesul depinde tot mai mult de interacţiunile sociale.


Carti similare cu Inteligența personală. Puterea personalității și cum ne modelează ea viața

Limbajul trupului in dragoste

Limbajul trupului in...

de Barbara Pease, Allan Pease

mai mult
O istorie culturala a gesturilor din antichitate si pana in zilele noastre

O istorie culturala a...

de Jean-Claude Schmitt, Jan Bremmer, Fritz Graf

mai multRecenzii

Oana (ReteteTV.ro) Oana (ReteteTV.ro) pe 2017-01-08 20:13:10 Rating:

Inteligența personală se adresează atât potențialului nostru uman, cât și capacității noastre pentru o stare de bine. O carte mai degrabă pentru psihologi dar cu câteva idei demne de reținut și de căte novici.
Spre exemplu am aflat că sondajele pe cupluri căsătorite confirmă faptul că oamenii aleg, de obicei, parteneri care le sunt similari, în special în ceea ce privește istoricul...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Oana (ReteteTV.ro)
Recenzii: 19
Carti citite: 69