Prințul fractal

scrisa de Hannu Rajaniemi

Prințul fractal de Hannu Rajaniemi Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Prințul fractal 22.14 lei *
Prințul fractal 25.83 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Hannu Rajaniemi
Traducator (i): Mihai Dan Pavelescu
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-606-758-538-4
Anul aparitiei: 2016
Descriere: „Nu se compară cu nimic din literatura SF contemporană“ - Adam Roberts

Matjek descoperă într-o librărie o lucrare misterioasă. Ideile din ea sunt atât de departe de tot ce s-a gândit ori s-a încercat vreodată, încât sunt cu adevărat înfricoșătoare. Într-un oraș al „Iuților“, al jucătorilor din umbră și al djinnilor, două surori plănuiesc o revoluție. Iar la marginea realității, un hoț ajutat de o navă gânditoare este pe cale să deschidă o cutie Schrödinger pentru angajatorul său. În cutie își poate găsi libertatea. Sau nu. Jean le Flambeur s-a întors și nu are timp de pierdut.

În mult așteptata continuare a volumului Hoțul cuantic, Hannu Rajaniemi revine la universul fascinant pe care l-a creat în romanul său de debut și ne dezvăluie planurile unui viitor sumbru pentru Pământ.

„Prințul fractal ne vorbește despre marile probleme: nemurire și moarte, dragoste și trădare, dar mai ales despre puterea poveștilor.“ - Adam Roberts


Carti similare cu Prințul fractal

Atlasul norilor

Atlasul norilor

de David Mitchell

mai mult
Batalia vraciului (cronicile wardstone, vol. 4)

Batalia vraciului...

de Joseph Delaney

mai mult
Snowbone

Snowbone

de Cat Weatherill

mai multRecenzii

bogdan.balostin bogdan.balostin pe 2016-10-16 17:04:27 Rating:

„Prințul fractal” este o carte care trebuie savurată. Asta înseamnă să citești încet. Eu, cel care sunt obișnuit cu volume groase, am făcut un efort de voință să citesc cu atenție fiecare frază. Pentru că în această carte, fiecare frază valorează cât un paragraf.

Fiind continuarea „Hoțului cuantic”, se citește cam în același fel. Personaje total separate unele de altele a căror destin...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!