Privilegiații

scrisa de Jonathan Dee

Privilegiații de Jonathan Dee Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Privilegiații 23.73 lei *
Privilegiații 27.22 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Jonathan Dee
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-606-33-0457-6
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Adam și Cynthia Morey sunt cuplul perfect. Inteligenți, fermecători, frivoli, trăiesc clipa, fără ca nimic să le stea în cale. Au puțin peste douăzeci de ani, și căsătoria li se pare ocazia perfectă pentru a rupe legăturile cu părinții. Adam este un băiat atrăgător, Cynthia este frumoasă și vanitoasă. Șase ani mai târziu, locuiesc într-un cartier de lux din Manhattan și au devenit cuplul tipic de aspiranți la un statut social la care mulți doar visează. El lucrează în domeniul investiţiilor de capital de dimineața până seara, este favoritul șefului (pe care îl disprețuiește) și a început să câștige o mulțime de bani, nu întotdeauna în mod legal. Ea stă acasă cu copiii, iar efortul de a petrece aceleași zile repetitive ce par să nu se mai sfârșească a ajuns să o obosească. Cei doi au o singură mare ambiție: să devină și mai bogați, să ajungă, prin orice mijloace, la o poziție socială și mai înaltă. Și norocul este de partea lor: într-o bună zi Cynthia și Adam câștigă o sumă uriașă de bani... Copiii, la rândul lor, învață să profite de tot ce-i înconjoară: dacă au probleme, știu că vor reuși întotdeauna să scape, ca toți bogații din lume.

Privilegiații este odiseea unui cuplu atins de noroc, schimbat de timp și călăuzit, mai presus de toate, de o dragoste nemărginită. Lirică, provocatoare și strălucit scrisă, cartea este o meditație de actualitate despre familie, avere și despre vremurile în care trăim.

„Dee este fermecător, expresiv, sensibil și, de multe ori, extrem de amuzant... un scriitor plin de eleganță, vitalitate și complexitate.“ - The New York Times Book Review

„Sclipitor... Jonathan Dee este un portretist remarcabil, are talentul deosebit de a prezenta cu profundă empatie punctele de vedere ale personajelor sale.“ - The Washington Post


Carti similare cu Privilegiații

Sfîrșitul nopții

Sfîrșitul nopții

de Petronela Rotar

mai mult
O mare de lacrimi

O mare de lacrimi

de Ruta Sepetys

mai mult



Recenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2017-01-20 09:03:20 Rating:

Se spune că-n viață nu le poți avea pe toate. Și dacă totuși poți? Cum ar fi să ai de toate: un partener de viață ce te iubește nespus, copii sănătoși, casă de vis, serviciu stabil, bani suficienți? Sună prea bine și în același timp puțin ireal, însă unii chiar au toate acestea. Oare sunt fericiți pe deplin, au conștiința curată și inima liniștită?

Cynthia și Adam se iubesc fără...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135

doris.oprea
Recenzii: 0
Carti citite: 60