Formarea inovatorilor. Cum crești tinerii care vor schimba lumea de mâine

scrisa de Tony Wagner

Formarea inovatorilor. Cum crești tinerii care vor schimba lumea de mâine de Tony Wagner Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Formarea inovatorilor. Cum crești tinerii care vor schimba lumea de mâine 23.6 lei *
Formarea inovatorilor. Cum crești tinerii care vor schimba lumea de mâine 31.02 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Tony Wagner
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-606-719-144-8
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Ce fel de educaţie poate ajuta copiii de azi pentru a reuşi în era informaţiei şi a inovării? Cum poate fi încurajată creativitatea tinerilor angajaţi? În ce mod părinţii pot cultiva curiozitatea şi inventivitatea celor mici? Plecând de la triunghiul joc-pasiune-determinare, Tony Wagner reface traseul formativ al câtorva dintre cei mai străluciţi inovatori ai zilelor noastre, de la inginerul care a contribuit decisiv la crearea primului iPhone, la activişti sociali care născocesc, în Africa, „biciclete" ieftine pentru depănuşat. Pe lângă interviurile cu aceste minţi pline de creativitate, Wagner discută şi cu profesorii şi părinţii acestor inovatori. Scopul său este să arate cât de importantă este o copilărie în care sunt încurajate pasiunile celor mici şi cât de mult contează modelul personal al dascălilor dedicaţi. De asemenea, sunt descrise câteva dintre liceele şi facultăţile americane cele mai vizionare ca programă şi ca abordare interdisciplinară.

„Cum putem da fiecărui copil sau tânăr şansa de a fi creativ şi de a fi educat pentru inovaţie? Cum ne asigurăm că viitorii «transformatori» ai lumii sunt pregătiţi să răspundă provocărilor? Profesorul de pedagogie Tony Wagner dă răspunsuri şi soluţii surprinzătoare în această carte, pe care o recomand în primul rând celor care au fost împiedicaţi cel puţin o dată să fie inovatori..."
– Prof. univ. dr. Lucian Ciolan,
coordonatorul colecţiei „Educaţie şi formare", decanul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti


Carti similare cu Formarea inovatorilor. Cum crești tinerii care vor schimba lumea de mâine

Fericirea se invata

Fericirea se invata

de Michael Zimmerman

mai mult
Viata, personalitate, limbaj - analize contextual-dinamice

Viata, personalitate,...

de Tatiana Slama-Cazacu

mai mult
De ce femeile uita greu si barbatii repede

De ce femeile uita...

de Marianne J. Legato

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!