Hai să învățăm în joacă!

scrisa de Caroline Young

Hai să învățăm în joacă! de Caroline Young Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Hai să învățăm în joacă! 20.94 lei *
Hai să învățăm în joacă! 24.43 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Corint
Autor (i): Caroline Young
Traducator (i): Gabriel Stoian
Numar de pagini: 128 pagini
ISBN: 9786068723822
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Editura Corint deschide noua colecție Ghidurile Usborne pentru părinți cu Hai să învățăm în joacă, o carte care propune numeroase activităţi şi idei de joacă pentru copiii cu vârste între 1 și 5 ani.

Copiii se dezvoltă rapid în anii premergători începerii școlii. Ei învață cel mai mult dacă li se oferă prilejul să se joace în diverse moduri – singuri, cu prieteni imaginari sau reali, cu litere, cifre, cărți, jucării confecționate sau achiziționate. Părinții și educatorii au un rol vital în a-i ajuta să se dezvolte. Ei sunt, de fapt, cele dintâi exemple pentru cei mici în tot ceea ce fac. Acest ghid ușor de utilizat oferă idei de activități distractive și jocuri pentru copiii până în cinci ani.

Astfel, prin Hai să învățăm în joacă, Editura Corint vă arată că rolul părinților să este vital pentru a le oferi copiilor cât mai multe ocazii de a învăţa prin joc.


Carti similare cu Hai să învățăm în joacă!

ZEN. Arta de a trăi simplu

ZEN. Arta de a trăi...

de Shunmyo Masuno

mai mult
Mindfulness pentru parinti

Mindfulness pentru...

de Jon Kabat - Zinn, Myla Kabat - Zinn

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!