Mașina de vânzări perfectă

scrisa de Chet Holmes

Mașina de vânzări perfectă de Chet Holmes Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mașina de vânzări perfectă 39.2 lei *
Mașina de vânzări perfectă 49 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Chet Holmes
Traducator (i): Mihaela Sofonea
Numar de pagini: 408 pagini
ISBN: 978-606-722-173-2
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Cum să-ţi turbopropulsezi afacerea aplicând neîntrerupt 12 strategii-cheie

Chet Holmes a fost numit ,,cel mai mare expert în domeniul dezvoltării afacerilor din America”. Și-a ajutat clienții să-și spulbere atât compeția, cât și propriile așteptări. Sfaturile sale începeau cu un concept simplu: concentrați-vă! În loc să încercați să aplicați 4 000 de strategii, concentrați-vă neîntrerupt doar asupra câtorva aptitudini esențiale care fac cu adevărat diferența în procesul de dezvoltare al afacerii voastre.

Mașina de vânzări perfectă vă arată cum să vă rafinați și să vă consolidați toate aspectele afacerii, dedicând doar o oră pe săptămână fiecărei zone de impact pe care doriți să o îmbunătățiți. Exact cum un tenismen își exersează doar reverul câteva ore bune pe săptămână pentru a-și perfecționa stilul de joc, și voi vă puteți îmbunătăți în mod sistematic fiecare sector-cheie al afacerii. În această carte, Holmes oferă câteva strategii pentru:

- Management: instruiți-vă angajații să lucreze mai inteligent, nu mai mult
- Marketing: deveniți vizibili în piață prin intermediul site-ului web, a campaniilor de promovare, a târgurilor comerciale și a relațiilor publice
- Vânzări: perfecționați-vă fiecare etapă a acestui proces lucrând la vânzări și nu doar în vânzări.

Mașina de vânzări perfectă vă va aduce atât pe voi, cât și compania voastră pe calea spre succes și, mai important decât atât, vă va ajuta să rămâneți pe acest drum!


Mi-am construit prima afacere aducând-o pe locul 59 în rândul companiilor private cu cea mai rapidă creștere din America, iar pe cea de-a doua am făcut-o să producă 85 de milioane de dolari în doar 21 de luni. Am folosit conceptele lui Chet în ambele companii și pur și simplu nu există nimeni altcineva care să aibă la îndemână căi atât de puternice și totuși atât de practice de a dezvolta companiile. Și îmi place la nebunie ideea că, pentru a fi nemaipomenit, nu ai nevoie decât de douăsprezece lucruri, nu de 4 000. Acest fapt s-a dovedit a fi extrem de adevărat în viața mea. - Scott Hallman, CEO, Business Growth Dynamics, Inc.


Aceasta este de departe cea mai bună carte de vânzări pe care am citit-o vreodată, și am citit sute. Ca lider a peste cincisprezece companii și angajator a peste șase sute de oameni, pot spune cu sinceritate că aceasta este o carte la care voi reveni decenii în șir. - A. Harrison Barnes, CEO, Juriscape

O campanie holistică de vânzări și marketing, care funcționează. - Booklist

Un ghid puternic și captivant despre stăpânirea fundamentelor care propulsează vânzările prospere. - Kirkus Reviews


Carti similare cu Mașina de vânzări perfectă

Puterea: de ce unii reusesc sa o obtina, iar altii nu

Puterea: de ce unii...

de Jeffrey Pfeffer

mai mult
Work Rules!

Work Rules!

de Laszlo Bock

mai mult
Afacerile, dezbracate

Afacerile, dezbracate

de Richard Branson

mai multRecenzii

Oana (ReteteTV.ro) Oana (ReteteTV.ro) pe 2016-06-28 15:33:17 Rating:

”Lumea are nevoie de mari povestitori și companiile care nu dețin povestitori remarcabili nu pot spera să captiveze imaginația clienților, a angajaților sau a oamenilor care investesc în ele ” – spune Chet Holmes în cartea sa ”Masina de vanzari perfecta” (carte aparuta la editura Publica). Este una din cărțile de vânzări cu sfaturi utile pentru oricine are ceva de prezentat publicului....

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Oana (ReteteTV.ro)
Recenzii: 19
Carti citite: 69